Свързани новини

22.07.2021 12:07

Комисия в НС ще нищи Росенец

Видян 1897 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатите приеха проект на решение за създаване на Временна комисия за установяване на факти и обстоятелства относно незаконосъобразни действия и бездействия на компетентните органи на територията на лесопарк "Росенец".


Народните представители гласуваха със "193" гласа "за", 1 "против" и 12 "въздържали се". Законотворците отхвърлиха предложението на ДПС за допълване на комисията "Росенец" с темата за местността "Буджака", респ. проверка на постройките, една от които е на Иво Прокопиев.


Предложението за комисията е на ДБ, като лично Христо Иванов го представи и защити в пленарната зала.


Българските институции позволиха един анклав в българския правосъден и законов суверенитет, посочи Иванов. "Генезисът на цялата тази територия е епикриза за състоянието на цялата държава", изтъкна Христо Иванов. По думите му "Росенец" е възможност да си изясним въпроса защо българските институции си затварят очите и защо българските институции обслужват определени хора, включително и МВР.


Самият Иванов няма да бъде член на комисията, за да не се разглеждат фактите на ниво свръхполитизация. Нека стигнем до истината, каквато и да е тя, настоя Иванов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби