20 Супер Хот

Свързани новини

15.11.2023 12:09

Колко гореща е играта 20 Супер Хот?

Видян 508 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През последните години има достатъчно iGaming студиа, опитващи се да намерят съвършената формула и да предлагат възможно по-добра игра на своите клиенти. Достатъчно е да обърнем внимание на ротативката 20 Супер Хот в платформата на Betenemy и ще открием, че това предложение е едно от най-оценяваните сред българските фенове. Има и причина, която дори не е тайна. Това е игра на класическа тематика и не изисква опознаване на герои и преследване на специални символи. Те са 7-цата, играеща ролята на дивият символ и звездата, която играе ролята на Scatter, изпълняващ по-специални функции на играта.


Защо интересът към това заглавие е голям? Макар и 40 Super Hot да е смятан за лидера на играта, втората най-добрата е именно тази ротативка. Причината е, че тук имаме висок RTP коефициент – фактор, който определя колко от нашата инвестирана сума за игра може да се върне под формата на печалба.


При тази ротативка имаме RTP от 95.79% и след като е възможно малцина да разбират неговото значение, нека го обясним – от инвестирана сума от 1 лев например, около 95 стотинки задължително трябва да се върнат под формата на печалба. Ве пак запомнете, че това е само пример и по-важното е, че в анализаторската платформа може да играете без абсолютно никаква инвестиция, особено ако просто сте почитател на ротативки, но не и на игри на риска.


Нещо друго е, че тази ротативка разполага с ниска волатилност. Ако сте се интересували от този елемент, то не забравяйте, че ротативките имат висока или ниска волатилност. При високата ще видим, че печалбите се пускат на по-дълъг период от време, но са с доста по-сериозни размери, спрямо игрите с ниска волатилност, които са с по-чести печалби, но не с такива размери.


Идеята на тази ротативка е, че е по-скоро фокусирана върху забавлението и удоволствието от риска, тя може да дава сериозни печалби, но пък позволява на клиентите да се забавляват с минимални суми, както и да преследват удоволствието от риска. Имайки предвид точните и праволинейни правила, нека не забравяме, че това е игра, която запазва плодовата тематика, имаме само такива символи, плюс специалните. Разполагаме с 5 барабана по 3 символа в колона, следователно имаме добри шансове за активиране на една от 20-те печеливши линии.


Това предложение е достатъчно добро за почитателите на риска, но също така ще открием, че в платформата можем не само да играем напълно безплатно, но и да се опитаме да уловим цялата есенция на играта. Не ни трябва регистрация, но нека не забравяме, че анализаторите все пак предпочитат техните посетители да са на поне 18-годишна възраст. Ако имате нужда от повече информация, винаги може да прочетете тук и някои от основните изисквания, когато става въпрос за ротативки от тази серия. Не забравяйте, че никъде не сме говорили за стратегия. Такива няма и никога не е имало за нито една ротативка, без значение какви легенди може да сте чували.


Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че ротативките са създадени и оперират изцяло на база късмет, няма някаква символика, тайни ритуали или точно време, в което да печелите повече. Това са най-различни градски легенди, които остават без покритие. Няма да откриете гарантирани печалби, а само шанс за такива, следователно играйте отговорно и се наслаждавайте на играта си, не се опитвайте да забогатявате бързо.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион