Sportingwin

Свързани новини

13.11.2023 14:29

Има ли Sportingwin мобилна версия с приложение?

Видян 864 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В света на мобилен интернет, въвеждане на нови стандарти и предлагане на нови технологии, все повече почитатели на дигиталния свят ще откриват нови и още по-добри възможности за забавление. В света на спортните залози ще открием и интерес към sportingwin мобилна версия за достъп до платформата на един от популярните букмейкъри с лиценз за България. Същият беше придобит скоро и след като страната е една от най-добрите и точните, особено за запалянковците, които искат да бъдат винаги близо до любимите тимове и света на спорта.


Логично е, че в този случай има и достатъчно почитатели, които биха попитали за мобилното приложение на бранда, какво е и изобщо дали съществува? На този етап още не е налично, това е така, защото все пак ще открием, че създаването на такова изисква малко повече време, проверка на качество и доставяне на възможно най-високата сигурност.

Това отнема време, а и не трябва да забравяме, че политиката на Google и Apple относно мобилни приложения на различните букмейкъри, е доста строга и изисква не само време, но и тестване на самото приложение. Следователно е ясно, че на този етап ще се наложи за феновете да се насладят на истинската игра с помощта на мобилната версия на същия сайт.

Какво обаче можем да открием? Мобилната версия на един букмейкър се достъпва през браузъра на телефона, тъй като интернет се промени значително, избраното от вас устройство ще съобщи на платформата за своята резолюция автоматично и всички колони и менюта ще се наредят по възможно най-оптималния начин. Относно производителност и скорост на работа, няма да откриете никаква разлика, единствената подробност е, че все пак ще имате нужда от малко по-съвременно устройство и интернет.

Длъжни сме да напомним, че има и още едно изискване – регистриран профил. Ако нямате, може да го направите директно  и през мобилната версия, но все пак не забравяйте, че не е позволено да си направите втори профил. Ако вече имате такъв, може да влезете в системата по същия начин.

Веднъж след преминаване на тези стъпки, може да правите залози, да следите резултатите на любимите отбори, да зареждате сметката си и ако има интерактивни анимации или стрийм за пряко предаване, може да използвате и него. Отново, това пак зависи изцяло от устройството, което използвате. Има някои минуси на мобилната версия, например няма да получавате нотификации и push съобщения за най-новите промоции или екстри в платформата. Те продължават да пристигат на електронната ви поща.

Имате контрол до своя депозит, може да правите депозити по стандартния начин, като условията или изискванията не се променят. Ако играете за бонуси и квалифициращи залози, те продължават да се отчитат от системата. Практически няма особени разлики между стандартния сайт и мобилната версия. Някои играчи предпочитат мобилната версия, защото не оставя иконка на телефона или таблета им и е до определена степен по-дискретна.


Какво трябва да запомним?

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Играта през мобилно приложение не гарантира успех и не прави залозите по-сигурни или по-лесни, това трябва да е ясно. Играта продължава да дава само шанс, но не и да гарантира успех. Такива опции няма и никога не са съществували, следователно трябва да играете отговорно и разумно, не се изисква нищо повече.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

водолей