Hummingbird Travel организира първото събитие за благодарност на генералните мениджъри на Малдивите.

Свързани новини

26.01.2024 10:55

Кой откри Малдивите и каква е бг връзката?

Видян 753 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 4.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Hummingbird Travel организира на Малдивите първото събитие за благодарност на генералните мениджъри.

Повече от 50 генерални мениджъри от известни курорти се събраха в Riveli, престижен плажен клуб в бутиков стил, за да участват в събитието.


Главният изпълнителен директор на Hummingbird (Колибри) Том Чеймбърс, който живее на Малдивите от 10-годишна възраст, направи убедителна презентация. Чеймбърс, чието семейство е пионер в областта на въздушните трансфери на Малдивите преди 36 години, очерта стратегическата визия на компанията за предстоящата година. Той подчерта повишеното значение на партньорствата с хотели и как те могат да бъдат от ключово значение сред предизвикателствата, породени от наплива на новооткрити курорти.

Признавайки всеотдайния принос на ключови личности, Чеймбърс изказа благодарност на управителя на летището Ахмед Захир, бивш член на кабинния екипаж на хеликоптера на Hummingbird, и на Ризван Муса, който отбелязва 17-ата си година в компанията.

Главният технологичен директор на Hummingbird за Малдивите Абдула Калим очерта технологичната траектория и предстоящите авангардни продукти, които ще бъдат пуснати на пазара през следващата година.

Ръководителят на отдел "Договори и системи", Абдула Захир, представи проницателни и забавни гледни точки за скоростта на промоциите на пазара, развиващата се динамика на технологиите при взаимодействието с доставчиците и предимствата, които могат да се извлекат от тези промени. Захир също така изтъкна гордостта си, че е част от една подчертано малдивска компания, която може да се похвали с най-голям брой малдивски служители сред туристическите компании в страната.

В заключение на деня търговският директор Ива Акрабова изказа сърдечни благодарности от името на компанията.


Акрабова подчерта, че Hummingbird процъфтява не само благодарение на финансовия успех, но и на духа на удоволствие и приятелство, което е видно от отношенията, създадени по време на събитието.


Източник: traveltrademaldives


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Изумен зрител 26.01.2024 12:10

    Май имате някаква грешка. По мои индикации, откривателя на Малдивите е академик Մկրտիչ Պետրոսի Հալվաջյան, по-известен у нас като Маги Халважян??? Нали комедианта Рачков, мастодонта по хазартните реклами, все повтаря, на всяко негово шоу поне по 5 до 10 пъти че шефа му Маги пак бил на Малдивите???

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева