Компанията се смята за световна, но преди всичко залага на качеството на услугите си и точно по тази причина печели много особено внимание от аудиторията

Свързани новини

15.08.2023 10:24

Кои нови световни пазари покори бетинг марката Betano

Видян 714 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световните букмейкъри разбраха, че с помощта на интернет могат да достигнат до все повече потребители, а с тях да създават и по-добри условия за игра.


Платформата на Бетано бг може да се похвали с редица лицензи по целия свят, а това не е просто похвално, а и впечатляващо за бранд, който оперира агресивно в последното десетилетие.


Компанията се смята за световна, но преди всичко залага на качеството на услугите си и точно по тази причина печели много особено внимание от аудиторията. И ще открием, че тенденцията няма да се намалява. След като този оператор беше един от най-големите спонсори на световното първенство по футбол в Катар, а някои други интересни успехи са наградите от технологични издания, които оцениха високо мобилното приложение.


Оказва се, че това изисква и малко глобално разрастване. Официално точно този букмейкър се намира в България от 2022 г. Още по-интересното е, че с взимането на лиценз за България, брандът се сдоби с лицензи и за други страни.


Ще го открием в Канада (Онтарио) и това най-вероятно обяснява и защо канадските телевизии го посочваха като официален спонсор и често обръщаха внимание на неговите коефициенти. Феновете на Перу също се сдобиха с възможност да се забавляват и да партнират с един от реномираните оператори в света.


Същото важи за Еквадор и Чехия, а по всичко личи, че това е един доста дълъг проект, който тепърва ще се разширява. Все пак в пълен мащаб ще открием, че компанията оперира в цели 11 страни в Европа, Южна Америка и дори Северна Америка. Впечатляващото е, че тази компания разполага с повече от 1500 служителя, които могат да гарантират качеството на всеки един пазар.


Това няма нужда от особена проверка, анализаторите отдавна са споделили своето експертно мнение за Бетано България и дори са сравнявали качеството на българския домейн спрямо останалите. Това, което е от особено значение е, че точно тази компания държи едно и също ниво, едни и същи прозрачни условия, за всеки един потребител.


От друга страна ще открием, че има някои определени оферти за различните пазари, това може да се потвърди с един поглед в другите страни. Например там някои игри не са предпочитани толкова, колкото почит генерират в родния домейн. Откриваме и някои различни промоции, спрямо самия статут на дадена държава.


Впрочем, спокойно можем да заявим, че българския домейн на този бранд е повече от добър и наистина може да изненада всички с качество и възможности, с които да се изградят лоялни потребители.


Разбира се, бихме искали да видим следващата цел на тази бетинг компания, но обикновено развитието и придобиването на лицензи, е изцяло конфиденциална операция, но пък откриването на нов пазар винаги идва с позитиви за самите клиенти, особено ако същите се опитват да открият по-добри оферти.


Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Нека не забравяме, че този оператор винаги спазва политиката за отговорна игра, при това във всяка една страна.


Запомнете, че това не е място, където ще станете богати за един ден. Ако това е вашата цел, по-добре пропуснете този вид забавление.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните