Регистрация

Свързани новини

10.08.2023 10:38

Защо трябва да дадем ЕГН при регистрация в Betano BG

Видян 1647 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Регистрацията в онлайн платформата на една бетинг компания ще изненада някои потребители с искането на лични данни. Такъв интерес ще забележим и при регистрация в Betano платформата и предлаганите опции при създаването на профил. Сигурни сме, че има много въпроси и не всеки иска да разкрива своята самоличност, но това не е искане на самия букмейкър, то е на родното законодателство.


Основна подробност е, че законът гласи ясно и точно, че само пълнолетни лица могат да играят хазартни игри с реални средства. Поради факта, че често има опити за манипулация или създаването на повече от един профил, операторът е принуден да използва въпросните данни.


В самата секция за регистрацията ще открием, че се изисква ЕГН и това не би трябвало да изненадва един по-опитен играч. Длъжни сме да напомним, че печалбите от хазартни игри не се облагат с данък, следователно не трябва да имаме притеснения по тази тема.


Истината е, че брандът изисква точно него, защото е уникален за всеки човек и лесно може да се провери от документ за самоличност. Най-често използваме лична карта и най-важният номер, на когото се обръща внимание е ЕГН. С него става ясно, че сме точно този човек, за когото се представяме и отговаряме на изискваните закони от страната, както и спазваме тези за GDPR и с това спокойно можем да потвърдим, че сме точно този, за когото се представяме.


Преди да започнем да се притесняваме за нашия уникален номер, то нека проверим една бърза статистика. Броят на пострадалите социални мрежи в последното десетилетие, нападнати от хакери с теч на лични данни, може да бъде впечатляващ. Броят на пострадалите оператори в интернет е равен на нула. Причината е, че този сектор може да се похвали с едни от най-добрите специалисти в областта.


Нещо друго, ако измислим фалшиво ЕГН или просто разменим няколко цифри, за да има нов профил. Това е оригинална идея, но вече е помислено точно по нея.


Благодарение на верификацията, клиентът показва, че посочените от него данни са реални. Ако има разминавания, оператора прекратява партньорството без предупреждение, а с това и всички печалби са заличени.


Приемете, че ако един човек е в рисковата програма за хазартно зависими и също така се опита да се регистрира с друго ЕГН, самият лиценз на бранда ще бъде отнет за нарушаването на правилата, следователно нуждата от оригиналния номер и факта, че той ще бъде проверен при НАП, е повече от задължителен.


Ако се страхувате, че личните ви данни не са защитени или ще се озоват другаде, то обърнете внимание на лиценза на компанията. Тя не продава и предлага лични данни на други, а ги използва за своите собствени цели. Да следи активност и да предлага промоции на лоялните си клиенти, но нищо повече от това.


Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че играта в една такава платформа винаги крие рискове, нямате гаранция за успех, по тази причина и отговорната игра е от особено значение. Забавлявайте се, но с мярка!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец