Нямаше такова мълчание, когато те организираха провокации в Сирия, когато си въобразяваха, че правителството на Асад използва химически оръжия. После се оказа, че това е фейк, същият фейк е в Буча, заяви Путин

Свързани новини

13.04.2022 09:31

Клането в Буча е също толкова "фалшиво", колкото и предишните твърдения за "химическа атака" в Сирия: Путин

Видян 2945 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руският президент Владимир Путин отхвърли обвиненията, че руските войски са отговорни за убийството на цивилни в киевското предградие Буча, като определи случая като фалшив. Президентът направи тези забележки по време на съвместна пресконференция с беларуския си колега Александър Лукашенко.




"Досега често разговарях с колеги от западни страни. И когато ми кажат "Буча", аз ги питам: "Били ли сте някога в Ракка? Видяхте ли как този сирийски град беше напълно изравнен със земята от американската авиация? От месеци там лежат трупове, които се разлагат в руини. И на никого не му пукаше за това", каза Путин и добави, че масовите убийства на цивилни от Запада в Афганистан са били посрещнати със същото мълчание.




"Нямаше такова мълчание, когато те организираха провокации в Сирия, когато си въобразяваха, че правителството на Асад използва химически оръжия. После се оказа, че това е фейк, същият фейк е в Буча. "


 


 Руският президент добави също така, че разузнавателните служби на страната вече са получили от беларуските си колеги материали, доказващи, че масовото убийство в Буча, което до голяма степен е наречено "клане", е било инсценирано. Путин обаче не даде подробности за материалите, които е споменал.



Буча влезе в заглавията на вестниците в началото на април, малко след като руските военни се изтеглиха от покрайнините на Киев и украинските войски навлязоха в града, а в него бяха открити десетки мъртви цивилни. Киевските власти веднага обвиниха руските военни за предполагаемото клане, а водещи западни политици побързаха да застанат на страната на Украйна и да подкрепят нейната позиция по инцидента. Предградието вече се е превърнало в гореща точка за посещение на европейски политици, които искат да покажат своята солидарност с Украйна, както и да осъдят "руските военни престъпления".


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 ПЕНСИОНЕР 14.04.2022 15:22

    Нещо не му се получават на Байгънчо простотиите.Не може да се намаже на малкият пръст на Путин.Дано Българският Зеленски да се осъзнае,защото санкциите срещу Русия,се оказаха санкции срещу тези,които ги обявяват.

  • 001 Anonimen 14.04.2022 10:55

    такова е Западното ЛИЦЕМЕРИЕ,а сега разгарят войната с ново въоръжаване

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева