“Суверенът винаги е прав. Ако хората не искат и искат нещата да са такива, каквито са сега – те ще бъдат такива, каквито са в момента.  Ние се опитваме просто да създадем възможност за алтернатива.  Да покажем, че съществува и друг вариант”, заключи той.

Свързани новини

18.10.2022 16:15

Кирил и Асен ние ги докарахме: Слави

Видян 1215 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

”Кирил и Асен ги докарахме ние”, заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов в третия епизод на новото си предаване Нещо лично по 7/8. „Хората винаги чакат да се появят нови спасители, за добро или за лошо. Аз изиграх такава роля, като някой, който ще оправи нещата”, посочи той.


"В самото правителство имаше неприемливи неща – ДБ на Иван Костов и БСП. Това е доста безпринципна коалиция. Каква е тая коалиция, в която едните са путинисти, а другите са анти Путин. И въпреки това БСП и ДБ продължават да са си партньори, да са Куку и Пипи, да се обичат, а пък ПП да им светят", коментира още Слави.


“Тази коалиция можеше да съществува, ако ПП не си бяха повярвали за 2-3 месеца и не се бяха държали сякаш ние сме им длъжни”, коментира още той.


“Като ти е счупен компютърът, ти не сменяш само мишката или хардуера, трябва да смениш софтуера. Трябва да смениш като цяло концепцията”, коментира още Слави по темата за референдума на ИТН за промяна на държавното устройство


“Суверенът винаги е прав. Ако хората не искат и искат нещата да са такива, каквито са сега – те ще бъдат такива, каквито са в момента.  Ние се опитваме просто да създадем възможност за алтернатива.  Да покажем, че съществува и друг вариант”, заключи той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева