„Той се държи като котарака Леополд - „приятели, дайте да живеем заедно”. Имаше един филм - „Всемогъщият Брус”. Някак Борисов ми прилича на Джим Кери в него - щастлив е, че отново е бог. Какво значение има, че са го арестували тия двамата”, коментира лидерът на ИТН.

Свързани новини

11.10.2022 12:09

Петков ми прати СМС, че арестувал Борисов: Слави

Видян 1505 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Кирил Петков ми прати СМС, когато арестуваха Бойко Борисов”, обяви лидерът на ИТН Слави Трифонов в новото предаване Нещо лично по телевизия 7/8 с водещ Тошко Йорданов.


"Разбрахме от новините, че започват арести. Тогава видях, че съм получил съобщение от Петков на телефона си. Ще го цитирам по памет, беше нещо от сорта: „Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова, Севделина Арнаудова”. Това беше, в кратко съобщение. Това беше и аз като един нормален зрител гледах всичко друго като хората по телевизията", разказа той.


"Толкова важен казус, който може да се отрази на всички коалиционни партньори, аз разбрах като СМС, получен от Петков. Мисля, че същото е валидно и за останалите коалиционни партньори. Дали са говорили предварително или са получили информация, аз не зная", каза Трифонов. А Йорданов допълни: "Не са. Питал съм ги".


„Някак отиде на заден план, че всъщност ние свалихме Борисов“, каза още Слави. “ИТН беше втора политическа сила на редовните парламентарни избори през април и първа на следващите през лятото. И в двата случая отказа да състави правителство. След третия вот през ноември се включи в четворната коалиция на ПП, в чието сваляне активно участва заедно с ГЕРБ, ДПС и Възраждане“, напомни той.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

лъв