Свързани новини

06.08.2021 11:08

Кандидатът на ИТН за правосъден министър оттегли кандидатурата си

Видян 2168 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Поради лични причини кандидатът за правосъден министър Момчил Иванов се е отказал от позицията", съобщи номинираният за премиер Пламен Николов от Има такъв народ (ИТН) в кулоарите на НС. "Всичко онова, което се наложи да преживее като изказвания, публикации в пресата, не позволява неговото достойнство да продължи с тази сага", обясни той. И обеща да каже новия кандидат за правосъден министър съвсем скоро.


"Ще ви говоря като колега, не като човек, който е депутат. Възхитен съм в кавички от медиите, които минават за демократични, за фалшивите чатове, които публикуваха", включи се и зам.-шефът на ИТН Тошко Йорданов.


Днес Пламен Николов трябва да представи състава на правителството си пред президента, тъй като изтича 7-дневният срок от връчването на мандата. Във вторник от ИТН бяха категорични, че съставът на министрите е окончателен и няма да бъде ревизиран.


Иванов пък излезе с остър пост във фейсбук, в който писа за "соросоиди" и "майкопродавци", без да назовава конкретно. Мнозина обаче го възприеха като атака срещу ДБ. По-късно постът бе изтрит, но хората на Христо Иванов все още не са решили дали да подкрепят кабинета на ИТН.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Вивиана 07.08.2021 10:31

    Ами като били фалшиви чатовете, що не ги подминахте с гордо мълчание? И да си държите на кандидата? Защото се размирисахте отвсякъде. А новият чичка от някъде си е още по-голям смешник. След Янаки Стоилов тоя стои като кръчмарска кукувичка.

  • 002 Anonimen 06.08.2021 14:42

    Червен Ицко ако не подкрепи правителството,на следващите избори получава червен картон!!

  • 001 Момчил Иванов, бивш проектоминистър на правосъдието 06.08.2021 14:32

    “ За първи път някой казва НЕ на соросоидните платени политици – майкопродавници. Реакцията е умопомрачителна. Срещу „Има такъв народ” е активирана цялата гнусна паплач, която последните 30 години постоянно точи държавните финанси под една или друга форма или схема! Тоя път няма да ви се получи! Ще удържим цялата тази злост в името на България и националният интерес“,”

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв