Свързани новини

03.08.2021 10:08

Какво точно е учил Пламен Николов?

Видян 7226 пъти | Коментари 10
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Какво всъщност е завършил кандидат-премиерът на "Има такъв народ" Пламен Николов ? Това се оказа въпрос с труден отговор заради неяснотите в биографията на неизвестния доскоро политик-дебютант, който взе мандат за съставяне на правителство от държавния глава в петък, пише Клуб Z.

Според биографията на Николов в сайта на ИТН той е "доктор по философия на правото, политиката и икономиката", като е учил в родния Софийски университет "Св. Климент Охридски" и в австрийския Universität Klagenfurt. В последната версия на биографията му там е отбелязано, че докторската му степен е взета именно в България.

Това обаче е в противоречие с личния му профил в бизнес-ориентираната социална мрежа LinkedIn. Там Николов е отбелязал само магистърската си степен в СУ ("История и философия на науката и технологията") и PhD в известния австрийски университет именно по "Философия на правото, политиката и икономиката".

Според информация в свободната енциклопедия Уикипедия, Пламен Николов е завършил магистратура по философия през 2000 г. със защитена дипломна работа на тема "Философската рефлексия и смяната на научните познавателни парадигми". Важно е да се отбележи, че статията за Николов в енциклопедията, която всеки може да редактира, е създадена от нулата и оформена готова на 26 юли, ден преди да бъде обявена кандидатурата му. А създателят на статията е анонимно IP, работило само по нея.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 010 поредните шменти-капели 04.08.2021 10:48

    Горкият шнорхел, щом е стигнал до кастинг в шоу да става политик, значи не ще да е кадърен за нещо на свободния пазар!!! И точно този беше сложен за премиер от измамилите по най-безскрупулен и циничен начин суверена шоумени

  • 009 Има Такъв Намкьор-ИТН 04.08.2021 07:24

    A от какво точно е болен Слави Трифонов, който ходи на една страна и винаги седи на стол пред хората.Не за друго питаме, ами щото все напоително, с менторски тон и смръщено лице ни поучава.

  • 008 Anonimen 03.08.2021 20:54

    До 007, пич дипломи в България се купуват, затова образованието ни не е признато на Запад, а се ходи 2 години там още в университет или училище,ако искаш да ти се приравни дипломата, същото е и с шофьорските книжки, докато не се проведе разследване в България книжката ти истинска ли е не получаваш такава от държавата в която пребиваваш, през това време шофираш със специално издаден фиш който важи 3 месеца ! Аз ако искам да изхарча едни пари ей сега мога да си купя диплома за каквото висше искам при това много редовна и заведена в архивите дори, с пари в България се постига и невъзможното !

  • 007 Anonimen 03.08.2021 17:25

    Пухлювци,човека си показа всички дипломи.Какво искате по вече?

  • 006 Anonimen 03.08.2021 14:44

    Такава специалност имало за по-лесно, това "завършил". Завършил е нещо като право и математика, а всъщност философия.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката