Свързани новини

24.06.2021 09:33

Иван Гешев домакинства среща на главните прокурори на балканските страни

Видян 911 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Главният прокурор Иван Гешев се срещна с главния прокурор на Република Албания Олсиан Чела в Съдебната палата в София, предаде сайтът legalworld.bg.


В хода на разговорите двете страни обсъдиха въпроси от взаимен интерес, борбата с организираната престъпност, сътрудничеството и взаимодействие на двете прокуратури по наказателноправни въпроси. Главният прокурор на Република Албания е в София във връзка с провеждането на Втория работен форум на главните прокурори на балканските страни, който тази година е под надслов „Ролята на прокуратурата за утвърждаване на върховенството на закона.  Гешев проведе среща и с румънския си колега.


Първият учредителен форум се проведе през 2019 г. в Измир, Република Турция и представлява инициатива за стимулиране на сътрудничество и взаимодействие между прокуратурите на Балканските страни чрез провеждането на регулярни срещи и обмен на добри практики.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 24.06.2021 09:44

    Българският клоун на Прокуратурата се среща с албанският за да обсъдят как се крият, замазват и бавят делата на политици и техни бандити, нали се знае, че албанската мафия е и най-жестока в Европа, а тия двамата са "телохранители" на мафиите ! Защо не се среща с прокурори от ЕС, защото цяла Европа го знае като корумпиран червей покровител на бандити и мафиоти-политици !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби