По думите му преди предсрочните избори трябва да има Конгрес на БСП, който да вземе решение за единство в партията

Свързани новини

25.03.2024 13:52

Искаме да спрем затриването на БСП от група алчни бивши седесари: Кирил Добрев

Видян 594 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Искаме да спрем затриването на БСП от група алчни бивши седесари.

Това каза пред БНР Кирил Добрев.

Според Добрев Калоян Методиев, съветник на Корнелия Нинова, е "главата и шията на това ръководство на БСП и благодарение на неговите усилия партията от втора политическа сила се превръща в пета":

"Затова беше срещата в събота в НДК - да спрем затриването на 130-годишната партия от група алчни бивши седесари. Методиев беше в СДС, Нинова беше ... Смисълът на тази среща беше да се създаде силна левица".

Той подчерта, че политически движения в БСП винаги е имало и обясни, че те са част от плурализма и уставните норми в партията:

"Аз участвах на срещата в НДК като трето поколение социалист и човек, който през 1997 г. - заедно с част от тези хора в залата - съм бранил сградата на "Позитано" 20, докато сегашното ръководство на БСП беше тогава в СДС".

По думите му преди предсрочните избори трябва да има Конгрес на БСП, който да вземе решение за единство в партията:

"Конгресът трябва да вземе решение, с което да изпрати БСП с нова платформа, нова програма и нови хора на следващите избори. ... Нинова иска Конгрес в края на годината, но тогава той ще е ненужен, защото пак ще сме на 5-о място".

Няма никаква разлика между БФС и БСП с управлението на Нинова - всичко става тихо, тайно и се превзема една партия, коментира той.

Кирил Добрев заяви, че категорично се чувства член на БСП, защото след изключването му от партията, съдът го е възстановил като пълноправен член на социалистическата партия:

"Присъствам в актуалното състояние на БСП, което е представено пред съда. С това актуално състояние БСП се регистрира за участие във всички избори и моето име присъства там. Следователно съм член на БСП".


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 25.03.2024 22:06

    Евгений Белий е от новата левица Бузлуджа, изгонен от БСП заради кражби и далавери, това са част от пишман псевдо социалистите, големи, средни и малки червени куфарчета, които искат още и още благини от БСП и мразят Нинова, защото ги гони

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци