Манолова

Свързани новини

25.03.2024 12:23

Само председателят на БСП не иска ляво обединение: Манолова отговори на Нинова

Видян 674 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Единственият правилен път за лявото в България е обединение. Разбитата и разединена левица е трофей за Борисов и Пеевски и кръводарява за Възраждане. Нинова докара БСП дотам, че извън партията да има повече социалисти, които да милеят за лявата идея, отколкото в ръководството ѝ.

Това заяви в своя позиция председателят на "Изправи се България" Мая Манолова в отговор на публикация на Корнелия Нинова във Фейсбук.

В позицията си Манолова заяви, че на вчерашния форум в НДК "Изправи се България" са били поканени като гости - част от успешната коалиция за местните избори в София, сформирана от Иван Таков. По нейни думи, същата коалиция трябва да се направи в национален мащаб, а защо Нинова се страхува от това, е въпрос на нейни зависимости.


„Дали на някого е обещала слаба левица срещу постове и политически чадър предстои цяла България да види. А ние продължаваме да работим, въпреки пречещите, за обединение не само на левите, а на всички гневни хора срещу властта на мутрите“, категорична е Манолова.

Също така припомняме, че през февруари 2023 г. Борисов се появи за пръв път в Народното събрание от 3 години именно по покана на Нинова за преговори за съставяне на правителство. Подобна беше ситуацията и след парламентарните избори на 2 април м.г., когато Нинова отново преговаряше с Борисов по негова покана за сформиране на кабинет.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог