Свързани новини

16.11.2021 11:02

ИБ на БСП - София: Резултатите на БСП са катастрофални

Видян 1192 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нужна е пълна мобилизация, за да гарантираме, че Румен Радев и Илияна Йотова ще продължат успешно своята държавнотворческа мисия

Позиция на Изпълнителното бюро на БСП - София - пълен текст:

"Изпълнителното бюро на БСП - София оценява получените резултати на БСП на предсрочните парламентарни избори на 14-и ноември като катастрофални. Смятаме, че в момента реално е заплашено бъдещото съществуване на партията, тъй като тя се превръща в ненужна политическа сила". Припомняме, че ако Нинова хвърли оставка, това е окончателно решение и няма връщане назад.

"Необходими са радикални реформи и кардинални промени, които да оздравят БСП, да определят бъдещето на левите, социалистическите идеи у нас. Това е жизненоважно както за БСП, така и за България. Предстои ни много работа, която трябва да осъществим в условията на тежка епидемиологична криза, на икономически и социални противоречия, на раздирано от разногласия общество, на търсене на път и посока, на унизено национално самочувствие.

Но ние, българските социалисти, имаме и още една важна задача - да гарантираме започналата, благодарение на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова, промяна на страната като демократична, свободна и правова държава.

В края на седмицата предстои втори тур от президентските избори, от който зависи дали България ще продължи по пътя на новия възход.

Румен Радев и Илияна Йотова доказаха, че са достойните президент и вицепрезидент, че са истински държавници, които се вълнуват и съпреживяват грижите и неволите на българските граждани. Ето защо на 21-ви ноември е нужна пълна мобилизация, за да гарантираме, че Румен Радев и Илияна Йотова ще продължат успешно своята държавнотворческа мисия.

Ние, членовете на Изпълнителното бюро на БСП - София призоваваме социалистите, симпатизантите и всички български граждани да подкрепят със своя глас нашите кандидати Румен Радев и Илияна Йотова на втория тур за втори мандат.

България заслужава да възвърне своя икономически, културен и социален възход", пишат от Изпълнителното бюро на БСП - София.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 факт 16.11.2021 11:19

    Нинова ли е троянския кон за унищожаването на БСП?! От както е председател столетницата върви сигурно и плавно към изчезване, за разлика от пълнещите се тайни сметки на колцина партийци

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.