Свързани новини

22.07.2015 17:45

И убиецът, и жертвата – с еднакво количество барутни частици по ръцете

Видян 1733 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шефът на Фонд научни изследвания и бивш депутат Николай Христов е бил приятел с жертвата  Красимир Илиев от 30 г. Пред съда разказал, че му помагал с пари, за да плаща квартирата си. Когато пиел алкохол го правел само с Красимир, пише 24 часа.


 


По-рано днес стана ясно, че Христов е бил арестуван на 14 юли за убийство, а на 17-и Софийският градски съд го е оставил в ареста.


 


В деня на убийството - 14 юли, управителят на Фонд "Научни изследвания" сам повикал полиция. По ръцете му имало барутни частици, но същото количество имало и по дланите на Красимир Илиев. Има хипотеза, че преди фаталния изстрел двамата са разглеждали оржието. Николай Христов и Красимир Илиев са били пияни.


 


По време на заседанието Николай Христов е помолил да го пуснат от ареста, защото в понеделник и вторник е трябвало да нареди превод за 5 млн. лв. за нуждите на учените в България.


 


Първоначалната хипотеза, че Красимир Илиев се е прострелял сам отпаднала, когато станало ясно, че куршумът е минал отгоре надолу и е пронизал окото му, а той сам не би могъл да го направи. 



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв