Свързани новини

14.08.2021 13:28

И Исус Христос да бях предложил за премиер, пак нямаше да има угодия: Слави

Видян 2744 пъти | Коментари 9
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"С ДБ и ИБГНИ имахме много общо по важните неща. Но се оказа, че имаме различия в това не какво, а как да стане. Те започнаха да изявяват претенции, които са неадекватни, неприемливи. Христо Иванов искаше да одобрява всички представители на правителството... Ние направихме много компромиси и жестове, нито един от тях не беше разпознат".


Това каза пред БНР Слави Трифонов, лидер на ИТН и телевизионен водещ.


Той подчерта, че няма обида, но "всичко се е превърнало в невъзможност за съставяне на правителство заради липса на партньорско отношение".


"БСП започна да се държи по етичен и коректен начин, когато започнахме да преговаряме на експертно ниво, а ДБ и ИБГНИ започнаха да реагират по съвсем различен начин и възможността за съставяне на правителство се разпадна... Съществува възможност на третия мандат всички да се обединяват, да подкрепят и да създават правителство, което искат да е за 6 месеца. Защо точно 6 месеца, не знам, явно имат определен проект и планове".


Трифонов остава категоричен, че ИТН няма да подкрепи правителство с мандата на третата политическа сила.


"Но да видим какво ще стане, нещата се менят час по час. Те имат възможност да направят правителство, имат още депутати и парламентарни групи, с които да се договарят... Няма да излизаме от залата при гласуване, искаме всичко да е пред очите на всички, без тайни договорки, кадруване".


В предаването "Политически НЕкоректно" Слави Трифонов не отрече да е съветвал Мая Манолова да не се кандидатира за кмет на София:  


"Но тя беше в друга роля, аз бях в друга роля. Не си спомням дали и как точно съм я убеждавал, най-вероятно е така. Тя беше успешен омбудсман, много самоотвержена, грижеше се много за хората. И се сприятелихме заради това, че имаше отворено пространство в нашето шоу тогава. Водили сме много разговори. Ако е имало такъв разговор, той е бил на база на лични взаимоотношения, встрани на публичното пространство и встрани от отговорността на политическите решения. Това е личен разговор".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 Anonimen 15.08.2021 16:12

    Не господин експерт по чалгата, угодия няма на твоите диктаторски капризи, недей да обвиняваш партиите които участваха в протестите, а твоята шайка никъде я нямаше да протестира, ти забрави, че суверена е над всичко както прокламираше преди изборите, сега суверена иска СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО да остане за редовно, а ти не искаш да ЧУЕШ СУВЕРЕНА, искаш да назначиш правителство което да обслужва твоите интереси също като Тиквата и ГЕРБ !

  • 008 Anonimen 14.08.2021 23:15

    С всеки изминал ден Слави става все по-противен, а неговата ИТН все по-отблъскваща ! Какъв Бог го тресе този чалгар / той и оня простак от Банкя все за Бог говори и се кръсти /, та той заприлича без никакви разлики на вождът от Банкя, той най-знаещият, най-можещият, най-достойният, всички му пречат, всички му са виновни, той е БОГ бе, обаче на чалгари, простаци и малоумни същества ! Народе, не виждаш ли,че този чалгар РАБОТИ за ГЕРБ ? Не искал друго правителство, значи само той с неговите измекяри са единствени които могат да съставят правителство, точно както и Тиквата е единствен и това ако не е ДИКТАТ и ТОТАЛИТАРИЗЪМ по комунистически какво е тогава, може би ТОТАЛИТАРИЗЪМ по ЧАЛГАРСКИ ? Обречена България няма бъдеще щом такива тоталитарни чалгарски екземпляри достигнаха до Парламента, много сме я сбъркали ! Сценаристите му се оказаха някакви прости бустанджии защитавайки малоумието на главатарят си също като ГЕРБ-шайката Тиквата, българинът се "нахлузи" от трън на глог, Чалгаря иска да управлява без друг да му се меси и дава "акъл", Чалгаря е едно към едно с Тиквата никаква разлика и двамата са НАРЦИСИ, и двамата са ДИКТАТОРИ ! Щом чалгата достигна до Парламента следващата "стъпка" народна е в бездната !

  • 007 Тихомир Томов 14.08.2021 19:17

    Отец Бог никога не би пратил сина си при тия идиоти !

  • 006 Anonimen 14.08.2021 18:30

    ГЕРБ СА ПРИКЛЮЧЕНИ!!!!ДБ И ИЗПРАВИ СЕ с бодра стъпка крачат по същия път!!!!!

  • 005 Anonimen 14.08.2021 16:19

    Обяснения и оправдания, които се припокриват с приказките на Тошко, Филип и Сие, на които се наслушахме през седмицата. Нищо продуктивно. Много е удобно да се възмущаваш от полицейското насилие, особено след като не си припарвал на протестите - само едно амбициозно репортерче от 7/8 тв отразяваше чат-пат.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

стрелец