Свързани новини

28.08.2021 09:18

Хората се умориха от вируса и ни търсят все по-късно: Шефът на Пирогов

Видян 1357 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Има нарастване на случаите с COVID, за съжаление, нарастват повече тежките случаи. Като че ли хората се умориха от този вирус и започнаха да ни търсят все по-късно. COVID отделението е разкрито, в него има около 100 души, като 10 са в реанимация. Имаме готовност да разкрием още легла”, обясни  директорът на „Пирогов” професор Иван Поромански в ефира на „Събуди се”.


В лечебното заведение все още има свободни легла. От „Пирогов” имат възможност да разкрият още 250 легла. Персоналът обаче не достига. Проф. Поромански потвърди, че от болницата правят всичко възможно да сформират екипи.


„При пациентите, които приемаме с COVID-19, имаме понижение на възрастта. Средната възраст е някъде около 58 години. Най-младият пациент е 18-годишен. В момента нямаме пациенти деца в интензивен сектор”, посочи той.


Проф. Поромански добави, че голяма част от персонала на болницата са или ваксинирани, или са преболедували коронавируса. 


"В "Пирогов" текат много проверки, основно за пари. Има неща, които не разбирам. Има изнесена техника, дадена на отговорно пазене, без протокол, на болницата в Царево. Техника за няколкостотин хиляди лева. Най-вероятно идеята е добра, но в края на краищата да изнасяш техника на доста висока цена някак не е редно. Ние търсим документи, които не успяваме да намерим.За съжаление, стои подписът на бившия директор. На мястото на тази техника е закупена друга", обясни той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 28.08.2021 21:46

    2021-08-28 19:59:17 Санди (нерегистриран) Извън темата, но важно: Роднина, който работи в ООН току що се обади и съобщи добра новина. Взето е решение за прекратяване задължителната ваксинациите по света от 01.10 2021. Обявено е за противоконституционален. Затова от СЗО натискат всички правителства да ускорят ваксинацията, за да може до тази дата да се ваксинират възможно повече хора. Е, цирка КОВИД приключва. Очакваше се, че този геноцид на една шепа самозабравили се богати хора с неограничена власт, няма да продължи дълго и техния пъклен плат няма да бъде изпълнен напълно. Дано тази новина бъде час по скоро обявена по всички медии, за да успокои хората.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

близнаци