Свързани новини

17.06.2021 09:36

Господари на мълчанието

Видян 4335 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Покрай рождения ден на Царя се сетих за неговия завет към българските политици и чиновници: "Бъдете господари на мълчанието", което означава да не бъдат "роби на думите". Не слушат! Ето шефът на разузнаването не само се разприказва излишно. Не само не показа поне малко достойнство при освобождаването си, както колегата му от ДАНС с дъщерята, назначена преди да е завършила образование, а значи и без конкурс в БНБ със стаж на шафнерка в автобус, ами и направо се изложи. Не им стигна, че се скриха с 4-месечни отпуски - нещо нечувано в световната история. Ами щели с данс-аджията и бившия главсек на МВР да импийчват президента, понеже му оспорвали указите. Та се позова чак на Конституционния съд. Явно по-ниско съдилище нему не е по ранг.
Да бе чел, вместо да говори, щеше да знае, че по този точно въпрос Конституционният съд вече се е произнасял и то в полза на президентите. Указите им не се оспорват.
Всички тези пазели държавата, пък не са си направили труда да прочетат не законите, а дори само Конституцията, която е тъй тънка
и лесна за разбиране дори за непросветените.


 


 А като ги освобождавали от постовете в службите, които явно смятат за своя собственост, вършели работа на Русия. Сякаш не бяха същите, които проспаха и разходките у нас на агентите от историята със Скрипал, и изправения заради Газпром във фалит Булгатрансгаз с 2,75 млрд.лв. нови борчове от миналата година. Че и други работи.
Те обаче не са единствените, които трябва да станат господари на мълчанието.
Много е нужно най-накрая да се осъзнае и главният епидемиолог на републиката, допуснал най-високата смъртност и най-изостаналата ваксинация в ЕС при ковид пандемията. Него пък никой нямал право да го пенсионира.
И реве по телевизорите вече седмица. В излиянията, как не го беше срам, използва даже паметта на жена си. И излъга, че "париТЕ му са от застраховката й живот". Да, ама не. Не е декларирал такова нещо пред КПКОНПИ. А за декларациите, за тези декларации се носи наказателна отговорност.
Слушайте Царя, той е мъдър човек!



 Кирил Пламенов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 17.06.2021 14:22

    А ние си мислим,че не живеем във феодалния строй.

  • 003 Anonimen 17.06.2021 13:22

    Добре, че говорят, та хората да разберат колко са меркантилни, нагли и самовлюбени.

  • 002 време за наказани 17.06.2021 12:08

    С такива нагли и нефелни калинки по върховете на властта десетки години няма защо да се чудим, че българите изчезват в наложената мизерия и геноцид, а България е опоскана и продадена! Фактите са ясни, наказания и наказани няма, защо ли?!

  • 001 Anonimen 17.06.2021 09:56

    В България отдавна се разбра, че червеите от ГЕРБ са имунизирани с простотия, тях Бог просто ги е лишил от разум ! Един няма до сега от ГЕРБ който застанал пред камера или микрофон да е изказал нещо разумно или някоя истина, НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО В ГЕРБ ! България дължи бедността си и мизерията на собственият си народ, че вече 32 г. този народ избира само комунисти да го яхат, не можа да се научи да ги разпознава по празните им глави повтарящи едни и същи обещания ! Кои не са комунисти ГЕРБ ли,ДПС ли,БСП ли или Патриоти разни, всички тези уродливи шайки бяха създадени от БКП за да разделят народа и да го управляват ! Хората са казали:-"прост народ, слаба държава", а ние дори вече не сме и народ, ние сме едно стадо овце което комунетата го доят вече 75 години и още "пускаме млеко", че и " мастит" не хванахме от простотия !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей