Според нея в центъра на живота на хората са децата, семейството и домът.

Свързани новини

10.02.2023 09:32

Гласуваме за себе си, не за някого: Виза Недялкова

Видян 1538 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Глупаво е често да се казва колко изморени от избори са хората. Да се внушава, че това огромно усилие ни уврежда, е толкова нечестно! Най-малкото нещо, което човек може да направи, е да се разкара една неделя и да отиде да гласува. Винаги си представяме, че гласуваме за някого. Но ние гласуваме за себе си".

Това каза пред БНР журналистът Виза Недялкова.

По думите й в медиите има изумително обедняване на анализи, коментари, репортажи.

"Проблемът е в общото ни състояние. Всичко е едно и също, защото ние сме едно и също. Нищо не се променя. Ние се занимаваме с фиктивни проблеми. Общественото ни развитие е замръзнало... Светът е друг, а ние 34 години вече сме си същите. Ние проспахме времето с глупости".

В предаването "12+3" тя допълни, че всички участници в политиката вече се подготвят за коалиция, за договаряне, за това, че не е страшно да си с този или с онзи:

"И вече смятат, че хората са подготвени вече за това. Вече се появиха и добрите сили. Не обичам, когато някой се определи като добра сила и от това реши, че е получил правото да казва кои са лошите. Това у нас винаги става с посочен показалец".

Според нея в центъра на живота на хората са децата, семейството и домът.

"Натискът върху българското дете е чудовищен. Това идва от нереализираността на родителите. И в същото - време агресия срещу чуждите деца. Голям егоизъм".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 хх 15.03.2023 08:42

    Това не е вярно! Това е конституционно регламентиран въпрос! Българина е лишен от правото да управлява тази страна! Това могат да правят само управляващите и лицата визирани в чл. 150 от Конституцията на Република България! Но гражданите нямат никакви права. Освен ако това е от интерес на визираните най-напред лица!

  • 002 Anonimen 10.02.2023 18:31

    тя каза и нещо за хартиената бюлетина!! ЗАЩО НЕ ГО ПУБЛИКУВАТЕ! Не ви е угоно или служите някому! Продажни джурналя!!!

  • 001 само шашми 10.02.2023 10:14

    Виза Недялкова отново изпълзя и започна внушенията като съпруга си Андрей Райчев. Хората не са изморени от избори, а от фалшификациите и предварителните договорки на най-високо ниво. Изборите не са честни, а манипулирани и все повече хора го разбират. И с машини и с хартии все се фалшифицират. И като политиците толкова искат висока избирателна активност защо упорито и всячески не допускат рефендуми, които са инициирани от суверена?! Защото ще покажат кардинално разминаване между суверен и власт. Това показва огромното лицемерие и измамно поведение на политическия ни "елит", който не служи на обществото, а на чужди сили по край което се облагодетелстват и самите те

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак