„Другите държави застанаха и изпратиха официално оръжия, а България за да си спасят постовете и креслата някои депутати, не приеха нито един от тези закони. Постовете са им по-важни от това България да стои рамо до рамо с другите европейски държави”, каза още Борисов.

Свързани новини

24.02.2023 11:41

ГЕРБ иска премахване на плочата на паметника на Съветската армия

Видян 1195 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ иска премахване на плочата на паметника на Съветската армия, заяви по време на пресконференция на партията лидерът й Бойко Борисов.

„Това, което наричат вандалски акт, е действие, което трябваше държавата да свърши отдавна. Искам за тези, които се опитват да прехвърлят на Столичната община нещата, да знаят, че областният управител и министърът на културата са тези, които трябва да отговорят на въпроса”, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Не може в тази агресия и кръвопролитие да заемаме подобна позиция. В момента Захариева е в Киев заедно с политици от 13 европейски държави по повод годишнината от войната”, съобщи още Борисов.

По думите му страната ни е давала оръжие на Украйна през посредници, като до ден днешен това се отрича.

„Другите държави застанаха и изпратиха официално оръжия, а България за да си спасят постовете и креслата някои депутати, не приеха нито един от тези закони. Постовете са им по-важни от това България да стои рамо до рамо с другите европейски държави”, каза още Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 26.02.2023 15:41

    и на слафчо му пречел паметника, болните с хронични болести често търсят да мразят някого, баща му е бил личен мебелист на Тодор Живков, този цървул се оказа доста миризливо л.....

  • 003 евроатлантически талибани 25.02.2023 10:17

    Българските евроатлантици се държат по-вандалски и от талибаните. Все говорят за свободен свят и свободни хора, но никой в тези държави не си унищожава паметници, даже инвестират в тяхната поддръжка. Който не уважава миналото, той няма и бъдеще. Не ни трябват свободни разрушители, а такива, които градят

  • 002 :) 24.02.2023 15:29

    Късно е либе за китка, 10 години управляваше, къде беше? При путен да му подариш кученце, пари за един (не два) бракуван реактор и турски поток... кметицата-мрънкало е на власт, да я махне, има решение на СОС от 1993 г.

  • 001 Anonimen 24.02.2023 13:37

    Мутрата гони по изперкалост началника си бай дън! Трябва някой да му обясни бавно и няколко пъти, че много от българите желаят и него с неговата крадлива шайка да ги няма, така че.....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес може да се наложи да вземете трудни решения

Днес може да се наложи да вземете трудни решения,