Свързани новини

23.03.2009 17:14

ГЕРБ: Хората в Брест не се поддадоха на манипулации

Видян 1865 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Въпреки усилието на БСП със стари апаратни хватки да се помъчи да повлияе на вота в село Брест, хората са класирали кандидатът на партия ГЕРБ Цецо Луканов на първо място!" Това каза днес в Плевен областният председател на партията Ивелин Николов, предаде БГНЕС.


Николов подчерта, че БСП не са втори, не са трети, а са класирани едва на четвърто място. Това означава, че въпреки тиражираните неверни факти, хората от селото не са се поддали на тези манипулации, подчерта Никопол. Самият Луканов разказа пред журналисти, че "манипулацията срещу него” е започнала още в 6 часа сутринта на 21 март. Тогава били скъсани негови плакати, а в селото плъзнал слух, че е арестуван. До момента обаче той не е давал показания за случилото в полицията, нито в районната прокуратура в Никопол, увери самият Луканов. Адвокатът Цецка Цачева от общинското ръководство на ГЕРБ заяви, че след като приключи проверката от прокуратурата по случая, срещу обвинителите от БСП ще бъде подадена тъжба за клевета и набедяване за купуване на гласове. "Това, в което набеждават Луканов, е много тежко престъпление, но законът осъжда и тези, които продават гласовете си, като предвижда до една година лишаване от свобода или пробация. Какъв морал трябва да има една политическа сила, за да тръгне да набеждава едни отрудени, бедни хора, че са продавали гласовете си”, каза още Цецка Цачева. Не е нормално един бивш вътрешен министър да изнася най-малки подробности в медиите по случая в Брест преди в ГЕРБ да имат каквато и да било информация по случая, заяви Цачева, визирайки Румен Петков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв