Нинова

Свързани новини

28.06.2023 16:07

Гаврят се с ППДБ: Нинова

Видян 535 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Истината лъсна – пред медиите се карат, но когато се опре до имунитети и търсене на отговорност, веднага застават гръб в гръб и почват да се пазят”, заяви пред медии в кулоарите на НС лидерът на БСП Корнелия Нинова. „С гласовете на ППДБ беше отхвърлено предложението ни  парламентът да разгледа и гласува свалянето на защитата на Бойко Борисов. Когато се стигна до това съществено решение, веднага се видя, че коалицията на имунитетите е най-здрава“, посочи тя.


„След 2 ч. разговори между двете управляващи партии за коалиционно споразумение стигнаха до решение да се видят. Резултат няма. Коалиционно споразумение няма. Управленска програма няма. Борисов обяви, че по-бързо трябва да се забрави тази среща, защото е срамна и безплодна. И след един час се събраха да променят Конституцията. Тази треторазрядна постановка с недобри сценаристи и актьори започва да омръзва на всички ни“,  коментира Нинова.


Относно конституционната реформа соцлидерът заяви, че когато бъде внесен проект в ресорната комисия и тя заработи, депутатите от БСП ще участват в разговорите в нея и ще направят своите предложения, но не и в предварителни такива.


„Смятаме, че това е проформа занимание и отново отклоняване на вниманието, което няма да доведе до реален резултат“,  заключи Нинова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни