Свързани новини

31.01.2021 17:31

Гърневски сравни Борисов със Стамболов

Видян 2724 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спас Гърневски и Евелина Апостолова единствено бяха с маски сред официални лица по време на честването на Стефан Стамболов.

Аналогия между Стефан Стамболов и Бойко Борисов направи депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски. Това стана при отбелязването на 167 г. от рождението на големия държавник в Пловдив, съобщава m.24plovdiv.bg. По думите му най-дълго управлявалият министър-председател в следосвобожденска България и именно Стамболов, а в наше време - Бойко Борисов. И двамата  тласнали страната в просперираща посока (цялото сравнение на Гърневски виж най-долу). 


На паметника пред общината се наредиха зам.-министърът на културата Амелия Гешева, екскметът и лидер на ГЕРБ в града Иван Тотев, зам.-областният управител Евелина Апостолова, шефът на местния парламент Александър Държиков , зам.-кметът Пламен Панов, общински съветници и всички районни кметове. Граждани почти нямаше, но минувачи отбелязаха, че е замирисало на избори и затова има толкова кандидат-депутати, които искали да се "отъркат" в Стамболов.


"Гвардейците са строени с маски, а официалните лица - не", коментираха още бдителни пловдивчани.


Гърневски се открояваше сред присъстващите и  беше с черна маска. "Ако бъда поканен в листата на ГЕРБ отново, ще приема", заяви бившият градоначалник след церемонията. Той вече е номиниран за кандидат-депутат от кмета Здравко Димитров.


"Спомняте си, че на местните избори през 2015 г. бяха поканен за общински съветник от ГЕРБ и ме поставиха на 24-о място. Приех и с преференции станах втори. На миналите парламентарни избори бях на 11-о място в листата на ГЕРБ за народни представители и отново с преференции станах депутат", припомни Гърневски. Той каза, че това му носело удовлетворение, защото било признание от хората за всичко, което прави. А сега искал да повтори мандата в следващия парламент, защото "се намираме в много остра политическа ситуация". И припомни, че лятото бил направен опит за преврат, който целял да свали конституционно избраното правителство.


Гърневски изтъкна, че по време на неговото кметуване е бил издигнат паметникът на Стефан Стамболов в Пловдив. Той похвали словото на учителката от Хуманитарната гимназия Мария Пашкулева. И попита :"23 г. честваме Стамболов. Да сте видели комунист да дойде".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 До боклуците от безвремието в Булгаристан 01.02.2021 09:14

    А ние им пожелаваме и на двамата да свършат като Стамболов !!!

  • 002 Anonimen 31.01.2021 20:43

    Че Борисов е необразован и неинтелигентен е факт, но и чувството му за самосъхранение почва да изневерява. Да се обградиш с такива овехтяли измекяри като Спас, Антон, Биков, Жоро тръбата, Деса Дуловскта и мн.други си е чисто самоубийство

  • 001 Anonimen 31.01.2021 18:39

    Ehhh Spase, ehhh poete na komunizma...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема.