МОСВ, РИОСВ-Хасково вече близо седмица отказват да проверят изпълнението на предписанията, които самите те са издали

Свързани новини

12.05.2022 19:05

Ексклузивно! Министърът на околната среда и водите Сандов излъга работниците, подигра се със съдбите на невинните хора!

Видян 2535 пъти | Коментари 6
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Борислав Сандов за пореден път се подигра със съдбите на работниците от ТЕЦ "Марица 3". Само няколко часа след като стана ясно, че ще бъде възобновена работата на централата, най-нагло министърът "врътна" обикновените хора и бе издадена заповед, с която се отменя възобновяване на работата на дружеството.


 


Сандов отказа под неясен предлог да върне хляба в ръцете на трудещите се в предприятието. За пореден път повтори лъжи, като заяви, че "Системно са нарушавани нивата на серен диоксид, установено е от измервателната станция в града. Някои от стойностите са преминали алармения праг, което означава три пъти завишаване на нормите.". Пред журналисти обаче той не коментира високите нива на замърсяване на града вече над две седмици - период, през който централата не работи поради наложена принудително административна мярка.


 


МОСВ, РИОСВ-Хасково вече близо седмица отказват да проверят изпълнението на предписанията, които самите те са издали. Целенасочено не желаят да се срещнат с ръководството, за да се запознаят с вече изпълнените разпоредбите от тяхна страна. Писмо след писмо за покана за среща, но МОСВ категорично се скрива както да даде отговори, така и да провери централата.


 


"С днешния акт на практика отново се блокира дейността не само на ТЕЦ "Марица 3", но и се оставят на улицата стотици работещи в централата. Енергийната криза в страната ще се задълбочи и само след няколко месеца ще плащаме в пъти по-скъп ток заради обявеното намерение и още някои от ТЕЦ-овете у нас да намалят работата си." коментираха притеснени служители от дружеството. По думите им изцяло умишлено бяха подведени работниците само и само да не излязат на протест и да не се развали имиджът на управляващите като "европейски възпитаници".


 


"За пореден път се отказа директна среща, на която искахме да зададем въпросите си за нашето бъдеще и това на семействата ни. Тази вечер, г-н Сандов, Вие ще спите спокойно, ами ние, простите работници?" питат от дружеството.


 


"Толкова много пъти ни излъга еко министърът, че това му е навик вече. Питаме г-н Сандов как да живеем, как да се прехранваме, като не работим. Защо оставя стотици без работа. Потресени сме!" подчертаха разгневени работници и обещаха, че другата седмица отново ще бъдат под прозорците на Сандов и ще чакат отговори на всички техни въпроси.





Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 15.05.2022 11:09

    Не знам кой с какъв акъл реши да направи Сандов министър. Той си беше един неадекватен тревоман от години. Сега успя да мине между капките и да се набута във властта, но се вижда, че не става за нищо. С подобни действия тази коалиция няма да издържи още много време.

  • 005 Асен 14.05.2022 09:15

    Сандов не е министър, той е позор!

  • 004 Васко 13.05.2022 22:39

    От Сандов нищо друго не съм очаквал…Жалка работа…

  • 003 Златко 13.05.2022 17:50

    Така се е научил Борислав Сандов от своя шеф - олигархът Иво Прокопиев от село Разград! И двамата така се отнасят с хората...

  • 002 Миха 13.05.2022 12:46

    безскупулен тип е Сандов

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.