Когато се разрушават установени исторически връзки между членовете на семейството, няма как това да не се отрази на демографията.

Свързани новини

26.07.2023 14:28

Джендър идеологията накърнява детското здраве: Владимир Шейтанов

Видян 1556 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Искаме да обърнем внимание върху рисковете от преждевременното сексуализиране на децата"

"Над 200 000 са събраните подписи, които ще бъдат внесени в Народното събрание. Парламентът трябва да докаже още веднъж своята роля в политическата система на страната с така наречената "представителна власт". Парламентът трябва да представлява обществото, а не себе си. Референдуми избуяха като гъби след дъжд. Очевидно, че обществото не е доволно от качествата на политическата работа на държавните институции. Минаваме от политическа криза в политическа криза и изход не се вижда. Затова народът се опитва да вземе нещата в собствени ръце през тази форма на представителна власт".

Това каза пред БНР адв. Владимир Шейтанов, съпредседател на инициативния комитет за свикването на референдум за забрана на джендър идеологията в училищата.

И допълни, че войната срещу българската нация, отнела 3 млн. български граждани за 34 години, продължава на различни фронтове, като един от тях е българското семейство:

"Когато се разрушават установени исторически връзки между членовете на семейството, няма как това да не се отрази на демографията. България може би е една от най-известните страни - в отрицателен смисъл, по въпроса за демографската катастрофа. Не може да се очаква, че чрез джендър идеологията, особено когато се поднася на деца, ще решим демографския проблем. С епруветки и сурогатни майки не се повишава естественият прираст на населението. Състоянието на българската образователна система е трагично. С такова неграмотно население България ще остане на дъното на ЕС. Това ни обрича на упадък и изоставяне. Джендър идеологията, разпространявана в детски градини и училища, накърнява физическото и психическото здраве на децата. Такива деца нямат бъдеще".

В предаването "12+3" той изрази мнение, че е твърде рано на такава възраст децата да бъдат обучавани на равенство между половете.

"Знанията се подават в зависимост от степента на зрялост на децата. Затова искаме да обърнем внимание върху рисковете от преждевременното сексуализиране на децата на възраст, в която не са способни да възприемат такава информация. Искаме да предупредим родителите, че смяната на пола ще ги превърне в инвалиди, че психическите последствия от смяната на пола на 5-7-10 години може да доведат до критични състояния".

Той поясни, че от инициативния комитет ще изчерпят всички стъпки на българското право, след което ще се обърнат към международни институции. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей

Видим напредък ще постигнете с проектите

Видим напредък ще постигнете с проектите, които сте