Свързани новини

06.10.2016 12:09

ДПС: Кабинетът да подаде оставка

Видян 1370 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако наистина тези, които твърдят са отговорни пред нацията според нас има един ход, чрез който може да се носи тази отговорност, а именно без да се крият зад отделни персони, както се вземе колективно решението, така колективно да се подаде и оставка на кабинета, на тези, които взеха решението. Това каза пред журналисти в Народното събрание председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ във връзка с резултатите от последното гласуване за генерален секретар на ООН, предаде Фокус.


„В едно наше предишно изявление казахме, че този ход, който в последния момент предприе правителството на Р България е несериозен“, посочи той.


„Оценката ни е такава, че се изложихме пред чужденците и пред света. Нещо повече, световни медии излязоха със заглавия, че чистият избор на генерален секретар на ООН стана мръснишки чрез включване на олигарси и задкулисие, като посочват и олигарха“, коментира Мустафа Карадайъ. „Тук стои въпросът дали правителството има доблестта да отговори на въпроса кой стои в този процес на задкулисието и кой е олигахът“, допълни той. „Поне до някаква степен да се опитаме да си съхраним достойнството“, обясни народният представител. „Въпросът кой доведе това задкулисие в този процес мисля, че правителството трябва да даде този отговор“, поясни Мустафа Карадайъ. „В обявените резултати на Ройтерс виждаме, че кандидатите на България заемат второ място в двете посоки“, каза още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци