01/03

Свързани новини

15.12.2021 14:31

Дядо Коледа отваря Бар ЗаЗдраве – нестандартен център за ваксинация на ул. Шипка

Видян 1248 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Рекламна агенция McCANN Sofia, в партньорство с Медицински център Ориндж и Фондация Три жени, открива ваксинационен център Бар ЗаЗдраве” в София на 16 декември, четвъртък, на адрес ул. Шипка 23 (входът е откъм ул. Васил Априлов). Специалното помещение е в прекрасната градина на старата къща на фамилията Ботеви на великия български поет и революционер. „Ние не искаме - ние ти даваме сертификат. Бар за здраве е възможност да дойдеш в един различен ваксинационен център, където ще те посрещне с медицински консултант, на който можеш да зададеш всички въпроси, свързани с ваксинацията. Изнесен извън болничните заведения, новият център предлага спокойна и сигурна среда за ваксиниране, възможност за консултация със специалист и допълнителна подкрепа за връщането ти към нормалния начин на живот – ваучери за големи отстъпки от редица столични заведения.


 


Поканени са всички, които все още не са ваксинирани, но искат да го направят или пък се колебаят. А ако вече имаш зелен сертификат, но продължаваш да имаш и въпроси относно ваксините - добре дошъл си. Тук ще получиш отговорите. Твоите питания и притеснения трябва да бъдат чути – затова сме осигурили всичко необходимо, за да се чувстваш уютно, в добронамерена среда и да бъдеш сигурен, че взимаш информирано и правилно решение. А ако се наложи да изчакаш, може да се подкрепиш с чаша топъл чай. Идеята прегърнаха някои от най-любимите ни столични заведения - Ресторант La Bottega, Ресторант Cinecitta, Бар К.Е.В.А., Ресторант, Hamachi, Бар Jazu by Hamachi, Ресторант Mediterraneo, One More Bar, Бар Петък, Бар SODA, Ресторант Троянците. Заедно с тях ще  дадем и един по-зелен талон към зеления сертификат – с него можеш да получиш отстъпка, в което и да е от партньорските заведения, за да се върнеш спокойно към нормалния начин на живот. За откриването ще дойде и самият Дядо Коледа, който ще се ваксинира при нас, преди да потегли с шейната към всички деца по света”, разказват домакините.

Ваксинационният център ще бъде с работно време:

Пн - Пт 8:00 - 10:00 / 17:00 - 20:00
Сб - Нд 11:00 - 19:00


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Какво ще се случи, ако паднете в черна дупка?

Какво ще се случи, ако паднете в черна дупка? (Видео)

Смята се, че попадането в черна дупка би ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.