Свързани новини

13.12.2012 16:08

Депутати засипаха Стефан Данаилов с добри пожелания и подаръци за неговия юбилей

Видян 2016 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стоим прави в чест, почит и любов към най- обичания човек в България. Стоим, за да отбележим един човешки връх. С тези думи от името на ПГКБ депутатът Андрей Пантев поздрави Стефан Данаилов по случай неговия 70-годишен юбилей. По покана на левицата депутати от различни политически сили и журналисти се събраха в Народното събрание, за да поздравят Ламбо. „Това е човек, който влезе във всеки наш дом и стана част от живота на няколко поколения”, каза Андрей Пантев. Той отбеляза, че през всички звездни мигове на Стефан Данаилов не е имало нито капка високомерие, надута претенция или пренебрежение. „Един президент, един учен и един артист се определят по това с кого се заобикалят. Когато си достатъчно умен, талантлив и честен, ти не се страхуваш да се заобикаляш с умни, честни и талантливи хора”, добави Пантев.


„Вярвам, че всички тук сме се събрали с една презумпция – да се опитаме да направим нещо по-добре за България и за хората на България”, каза развълнуван Стефан Данаилов. Той изрази своята благодарност, че откакто се занимава с политика, е срещал повече симпатии, отколкото политическа ненавист. „Бил съм откровен и до края на живота си ще бъда такъв”, добави Данаилов. Той изтъкна, че негов основен принцип е да създава мнението си за хората от познанството си с тях, а не от това какво е написано или казано.


Депутати от различни парламентарни групи засипаха Стефан Данаилов с подаръци и добри пожелания. Изви се и опашка от депутати, които искаха да целунат Ламбо. Менда Стоянова от ГЕРБ дори призна, че от години е мечтала да целуне Стефан Данаилов. Социалистите подариха на Ламбо картина, а председателят на Народното събрание Цецка Цачева го дари с парламентарен звънец. ДСП и Синята коалиция също бяха подготвили подаръци за Стефан Данаилов. В Парламента бяха дошли и представители на Съвета по култура и духовно развитие на НС на БСП, както и на Федерацията на социалистите в културата и медиите към НС на БСП. Те подариха на Данаилов негов портрет, изработен от 14 000 негови снимки като актьор, преподавател и политик.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец