01/02

Свързани новини

15.06.2021 13:55

Деница Сачева: Амбицията ни е България да бъде едно по-добро място за образование и бизнес

Видян 1297 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Амбицията ни е България да стане още по-добро място за образование и бизнес. За разлика от нашите опоненти, ние имаме много добри идеи как да създадем повече възможности за младите и за предприемачите“. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС и областен координатор на ГЕРБ за Добрич Деница Сачева на среща с членовете и симпатизантите на коалицията в понеделник вечерта. Пред над 100 души в Художествената галерия тя представи кандидатите за народни представители. Сред тях са двама младежи от структурите в Каварна и Балчик - 27-годишният Ростислав Милков и 31-годишният Стефан Стефанов. Другите две нови имена са на началния учител от Добрич Дочка Димитрова (от квотата на СДС) и каварненският адвокат Стоян Калев.


„Влизаме в кампанията само с позитивни послания. Многократно се опитвахме да върнем диалога в полето на идеите, но все още публичното пространство е наситено с омраза и компромати", посочи Сачева и увери симпатизантите, че на всяко бомбастично обвинение ГЕРБ ще отговаря с точни факти и данни. „Ние сме партията, която инвестира 2,5 млрд. лв. в образование и увеличи двойно учителските заплати. Върнахме в клас 50 000 деца. Помогнахме на над 30 000 фирми да запазят 300 000 работни места в пандемията. Вдигнахме с 40% минималната работна заплата, увеличихме доходите на хората и брутния вътрешен продукт", припомни водачът на листата в Добрич.


Деница Сачева и останалите кандидати подчертаха, че ще работят областта да стане по-добро място за живеене, с повече възможности за семействата, добро професионално образование със STEM кабинети и иновативни практики, както и с възможности за стартиране на бизнес. Областният координатор на ГЕРБ добави, че ще продължи усилията си за развитие на социалните услуги както в региона, така и на национално ниво.



Купуването и продаването на гласове е престъпление



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Петров 15.06.2021 14:58

    ДЕНИИИ,ТИ СИ ТОТАЛНО МРЪДНАЛА!!!

  • 003 Anonimen 15.06.2021 14:35

    "Деница Сачева и останалите кандидати подчертаха, че ще работят областта да стане по-добро място за живеене..." ха ха ха от 2009 г. ГЕРБ обещават едно и също, че България ще стане "по-добро место за живеене", но това все не се случва, напротив българинът става все по-беден, НА ТОВА СЕ ВИКА МАНИПУЛАЦИЯ, винаги една и съща, защото народът е все един и същ - ПРОСТ, защото не спря да вярва на обещания и нагли лъжи при агитацията като тази измамница Сачева - НАГЛА КРАДЛА И МАНИПУЛАТОРКА, затова и Тиквун я привлече при себе си, да мами и манипулира !

  • 002 Anonimen 15.06.2021 14:25

    Много срамно ще е за добричлии ако гласуват за тази политическа курва която преди плюеше без да се спира против Борисов и ГЕРБ, а днес ги величае срещу милиони от джоба на народа ! Такива измекяри са от ГЕРБ, спомнете си Т.Биков как искаше да вкара в затвора Борисов, днес и той "верен" страж на Тиквата, ами онова копеле Митов същата клоунска картинка, ами Ант.Тодоров как размахваше документи уличаващи ГЕРБ и Тиквун в кражби и т.н., цялата ГЕРБ пасмина са завършени измамници и крадци събрани от "кол и въже" сред паплачта гладна за пари и способна в името на парите да продадат и майките си ! ГЕРБ са най-голямото комунистическо зло управлявало България, шайка от предатели и антибългари !

  • 001 затвор 15.06.2021 14:18

    Това алчно НПО кюмбе с многото измислени дипломи никога повече не трябва да припарва до държавна службица! Това зомбирано същество унищожи пенсионния фонд и открадна от пенсиите на десетки години работили българи за да ги даде на търтеите и увеличи тавана за вечните номенклатурници от престъпната ни власт!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв