Свързани новини

25.03.2021 17:35

До 2022 г. 22,5 млн. лв. ще влязат в сектор Пчеларство: Сачева

Видян 1254 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Пчеларството е изключително важен сектор. Само през 2020 г. пчеларите в област Добрич получиха близо два милиона лева, а до 2022 г. за цялата страна са предвидени значителни инвестиции – 22,5 млн. лева. Половината от парите ще бъдат от националния бюджет, а другата половина ще бъдат от европейския фонд за гарантиране на земеделието. Това обяви днес пред журналисти водачът на листата на ГЕРБ – СДС в Добрич Деница Сачева по време на посещението си на пазара "Пчеломания", организиран от Добричкия панаир. Събитието се провежда за 18-и път в Добрич, но тази година като пазар на открито. При спазване на всички противоепидемични мерки участват 30 търговци от страната, които предлагат разнообразни пчелни продукти, пчеларски инвентар, производство и преработващо пчеларско оборудване, восъчни основи. От името на кандидатите за народни представители от ГЕРБ – СДС водачът Деница Сачева подари на участниците в "Пчеломания" 230 медоносни дръвчета. След това, заедно с кандидатите Иван Иванов, Красимир Николов, Живко Желязков и Зорница Михайлова, разгледаха стоките по щандовете и разговаряха с участниците. Ние кандидатствахме по проекта "Запази ме" и сме много доволни, обясни изпълнителният директор на Добрички панаир Звезделина Иванова. Тя добави, че след провеждането на пазара вече има възможност да кандидатстват по мярката 60/40 за запазване на работните места в панаира.


Купуването и продаването на гласове е престъпление



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 25.03.2021 22:47

    Напористата и опасно амбициозна джендърка Сачева лъже от както Борисов я възнагради незаслужено с министерски пост. До каквото се допря го унищожи, хората не са получили обявените милиони за К19 още за миналата година, тя обещава за следващата....Тотална щета е тази и за работещи, и за пенсионери, и за хора в неравностойно положение, за всички българи

  • 001 Anonimen 25.03.2021 17:56

    Какво пчеларстмо, мЪ, пчелите измират! Или да хвърлим едни пари на наши хора да ни гласуват, пък кой ли го е еня за пчели и пчелари! Също като с европейската програма за тиквите... и за лозята... и за овошните градини. Крава.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

телец