Свързани новини

27.03.2014 13:07

ДАНС закопча държавен инспектор при получаване на подкуп

Видян 1128 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ДАНС закопча държавен инспектор при получаване на подкуп. Акцията е проведена преди два дни, твърдят от службата. „На 25 март, в работния си кабинет, при получаване на подкуп е задържан инспектор от Регионална инспекция по труда - Разград. Задържането, претърсването и обискът са извършени от служители на ДАНС, под ръководството и наблюдението на Разградска окръжна прокуратура, предава Блиц.


Предстои определяне на мярка за неотклонение и извършване на допълнителни процесуално-следствени мероприятия, разпоредени от наблюдаващия досъдебното производство прокурор”, съобщават от ДАНС.


Проведена е и специализирана операция е за пресичане на противозаконна дейност на лица, занимаващи се с отглеждане на растения, съдържащи наркотични вещества и държане на акцизни стоки


На 22 март на територията на Пловдив и Чирпан служители на ДАНС и МВР са провели специализирана операция за неутрализиране на престъпна дейност на лица, занимаващи се с отглеждане на растения от рода на конопа (канабис) и държане на акцизни стоки (цигарени изделия без бандерол).


В резултат са открити и иззети 4096 кутии цигари без акцизен бандерол, 27 растения канабис, отглеждани в специално пригодено помещение и 66,8 гр. суха листна маса (канабис). За срок от 72 часа са задържани 4 лица. По случая е образувано досъдебно производство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв