БСП на консултации при Радев

Свързани новини

12.03.2024 11:30

БСП на консултации при Радев (Видео)

Видян 311 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

БСП на консултации при Радев. Как преценявате политическия ресурс на това НС да се сформира правителство, обърна се към представителите на БСП президентът Румен Радев.


Това правителство и това мнозинство са вредни за държавата, трябва да има предсрочни избори, отговори Нинова.


"Нашата позиция е ясна и категорична от съставянето на това правителство. Времето доказа, че тя е правилна. А тя е, че това правителство и това мнозинство - са вредни за държавата. Агонията, в която вкараха България, може да се прекрати само с предсрочни избори", каза лидерът на БСП.


Нинова се аргументира за позицията с думите, че „това правителство е бил създадено порочно, като е предало надеждите и очакванията на хората за промяна на досегашния модел на управление”. „Вместо да се борят с мафията и задкулисието – те ги изпраха и ги узакониха. Корупцията вече се записва в закони. Самите приоритети на този кабинет не са изпълнени. Шенген по въздух и вода е унизително за България и ни поставя като второстепенна държава в ЕС”, категорична е Нинова, която подчерта, че това отдалечава страна ни от нейната европейска същност.


Тя изрази опасения, че „еврозоната от 1 януари догодина също се отдалечава като възможност по признание на самите управляващи. „9 месеца посветиха единствено на разпределянето на постовете и властовите позиции в страната. За големите проблеми на държавата дори не бе помислено За нас това са демографската криза, скъпото здравеопазване, ниско качество на образования и доходите на хората”, посочи лидерът на БСП.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

козирог