01/03

Свързани новини

03.12.2020 09:40

Брикел трови на пълна пара: Владислав Панев

Видян 4975 пъти | Коментари 6
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


От комините на свързаната с Христо Ковачки ТЕЦ Брикел край Гълъбово отново излиза черен пушек и сажди и се разнася нетърпима миризма на сяра, става ясно от пост във Фейсбук на общинския съветник в София от Демократична България Владислав Панев.

"Цената на тока расте, Брикел трови на пълна пара и хората ще плащат. От джобовете и със здравето си. Бизнесите, които са галеници на властта на Борисов - тези, които тровят въздуха, източват водата, секат горите и ни превръщат в сметището на Европа. За тях закони няма. Само субсидии. Искаме ли още от това?
Действията дотук. Изгонихме Ковачки от Топлофикация. Организации като За Земята и Грийнпийс принудиха държавата да му забрани да гори боклуци в няколко ТЕЦа. Можем още. Нужна е и сериозна подкрепа. Най-малко повече публичност за безобразията", възмущава се Панев.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 04.12.2020 10:17

    Боли ги аналния проход управляващите, 001. Те си имат имения в екологични региони у нас и по света. Ще оскубят плебса колкото могат и беж.

  • 005 Антон 03.12.2020 20:24

    Всеки от Демократична България взема пари за да се изказва срещу някого, особено тези от зелената мафия!

  • 004 Петров 03.12.2020 13:25

    Хора работил съм в ТЕЦ и съм разговарял с колеги от Гълъбово. Питам ги,защо търпите тази гадост и не се вдигнете да затворите Брикел??? Отговорът им е(АБСОЛЮТНО НА ВСИЧКИ),като го затворим къде и какво ще работим???... Веднага им казвам ,че след време тези пари ще ги дадат за здраве!!! НИКАКЪВ ОТГОВОР,САМО НАВЕЖДАТ ГЛАВИТЕ!! АЗ И ЗА ТОВА НАПУСНАХ РАБОТА!!НЕПОНОСИМО Е!!МИРИС И СИТНА ЧЕРНА МИКРОСКОПИЧНА ШЛАКА!!! НАРОДА СА ОВЦЕ ЗА ТОВА СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ СТРИГАНЕТО И КЛЕЦАНЕТО!!!

  • 003 Anonimen 03.12.2020 11:37

    Справедливост ще има. Някои управляващи, пред възможноста да бъдат унизени и осъдени, ще предпочетат да се самоубият. Твърде дълго си играят с търпението на хората.

  • 002 Anonimen 03.12.2020 11:25

    Същият пушек се издига 24 часа 7 днш в седмицата от промишлената зона Чолаковци край Търново. Най-посещаваният от туристи град във вътрешността на България се "уреди" с тровещ инвеститор, прехвърлил след протести на румънците старите си съоръжения от град Себеш в Търново. Пълно мълчание в двата местни вестника, а контролните органи са като трите маймунки - нито чуват, нито виждат, нито приказват.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.