01/02

Свързани новини

08.07.2021 11:37

Борисов в Пловдив: Политиката не е кой кого ще изстърже, политиката е да направим по-добро за хората

Видян 1744 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Политиката не е кой кого ще вкара в затвора или кой кого ще изстърже, политиката е да направим по-добро за хората в Пловдив. Нямаме опоненти. „Има такъв народ“ въобще отказват всякакви дебати. Предложих на Слави да седнем и да си поговорим какво не бива да става, какво може да става… Той да направи трети стадион. Да направи втора зала. Да направи каквото иска, но да каже – ние ще направим това и това. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в Пловдив. По думите му пораженията, които ще нанесат управляващите след няколко месеца, ще бъдат толкова тежки, че пак е се скрият, както след управлението на кабинета Орешарски.

„Ние направихме много, а биваме подлагани на най-гадни компроматни тактики в момента. Ние не сме отишли на събрание на нито един наш опонент, да му пречим да си показва платформите, да си показва политиките. Да си говори с хората. Това е демокрацията. Но другите нямат програми. Христо Иванов го интересува само главният прокурор. Бил ми е заместник близо две години, знам им качествата. Атанасов ми е бил заместник като главен секретар – шеф на НСС. За съжаление наша сестринска партия отиде да коленичи пред Румен Радев. Те всеки ден се предлагат да са патеричка. Слави все още не им обръща внимание. Но те всеки ден му се предлагат, да са патеричка. За съжаление! С ДПС си шушукат. Видяхте ги на снимките. Днес ги гледам и Камен Костадинов с Бабикян. Горе-долу е ясна работата“, посочи Борисов.

„Като казват, че сме в изолация, вие се гордейте с това. Аз с Мая Манолова, Татяна Дончева, с ДПС не искам да съм ортак. Защо медиите уж нищо не знаят, а говореха за страх от служебно правителство? Целият този сценарий е бил план да не направи този парламент редовно правителство. Имаха възможност да си


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 08.07.2021 13:16

    "...Аз с Мая Манолова, Татяна Дончева, с ДПС не искам да съм ортак...", абе ти си ортак с дявола за да крадеш и мамиш как ще искаш с хора да си ортак ?

  • 003 Anonimen 08.07.2021 12:54

    "...За един месец направиха такива поразии..."??? На това безгръбначно все още му се разрешава да манипулира и говори простащини, останаха му 4 дни и на нормалните и достойните българи ще им олекне и повече няма да бъдат тормозени от медиите с идиоти пред микрофони като това банкянско малоумно животно ! 12 години краде милиарди и "днес" решил да "маже" филия със свинска мас ! Просто се чудя как може да се развъжда в България толкова прост народ който не може да види истината и да разбере, че е БЕДЕН и бедността му се дължи на простащината му да вярва на едни и същи обещания вече 77 г. дадени от комунисти като това банкянско изчадие на природата ? Първи по бедност в ЕС и последни по размер на заплати, това не могат да го усетят само малоумни и непознаващи букви и цифри човекоподобни ! Да държиш изпечен и доказан престъпник и мафиот 12 г. да те управлява и обира доказва, че не сме народ, а стадо тъпоглави овце от порода която вирее само в България ! Затова и никъде никой не признава българското образование, защото то не образова, а опростачва и затъпява ! ОПГ-ГЕРБ и цялата останала сган комунисти са срам за България и неин враг !

  • 002 Анти Буци 08.07.2021 12:42

    Буци, коя е Мата Хари? Буци, чекмеджетата, кюлчетата!!! Това бяха възгласите на минувачите случайно оказали се пред театъра в Пловдив, където Шехерезада организира инструктажа за шайката апапи- не повече от 30-40 калинки, барабар с 10 души охрана,която осигуряваше стерилността на залата!

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 08.07.2021 12:36

    Тиквата го е яд, че вече не може да лъже по два пъти на ден и да се показва по „големите“ телевизии. Остава му само профила, но нека свиква !!! Нормално е да лъже като за последно, след месец вероятно ще е подсъдим. На Бай Ставри може да обяснява за всякакви овчарчета, той Бай Ставри е строг, но справедлив !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Едно такова майско празнично се получава при вас

Едно такова майско празнично се получава при вас.