Свързани новини

27.10.2019 16:30

Борисов: Радев агитира и нарушава закона

Видян 1628 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Когато говориш неистини и подвеждаш избирателите в изборния ден, това е тежко нарушение на закона”, заяви премиерът Бойко Борисов в отговор на думите на президента Румен Радев. Държавният глава обяви, че министър-председателят има огромно влияние във ВСС чрез парламентарната си квота.


"Преди пропмяната на закона, ВСС беше 24 души. От тях 11 са от квотата на цялото  НС. Само трима от ГЕРБ. Другите трима са от БСП, а двама от ДПС.  Т.е. двете партии, които гласуваха за Радев, имат пет гласа, а ние три от 24”, обясни Борисов.


„Когато изричаш неистини, по този начин подвеждаш избирателя”, посочи Борисов. „Той подведе избирателите, агитирайки за нашите опоненти”, заяви премиерът.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 19 min.bg 27.10.2019 17:55

    Купуването продължава с пълна сила! ГЕРБ дават по 200 лева на глас в полза на Фандъкова Поредния цирк наречен местни избори организирани от шайката ГЕРБ достига своя апогей. В редакцията ни валят десетки сигнали, че групировката на човекът от Банкя масово купува гласове за провалената Йорданка Фандъкова. Брокерите на Бойко предлагат до 200 лева и обикалят из почти цяла София. Който не се съгласи да вземе парите е заплашван със саморазправа. Запознати се плановете на Борисов разкриха, че ако Фандъкова загуби от Мая Манолова както се очаква, ще се наложи да подаде оставка от поста на министър – председател, именно затова залогът е толкова голям.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак