Свързани новини

16.10.2020 12:00

Бойко със свидетелка от ПИК по делото ми срещу него: Мая

Видян 2555 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Свидетелите на Бойко Борисов по делото за клевета, което заведох срещу него, бяха главната редакторка на ПИК и административният секретар на партия ГЕРБ. Ще предприема съответните действия за установяване и наказване на лъжесвидетелстване от страна на хора, които Борисов е изпратил да свидетелстват по делото.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова днес във видео на живо във Фейсбук и пред медии след края на първото заседание по делото за клевета срещу Борисов, което тя заведе преди година.

Припомняме, че тя заведе дело срещу Борисов за клевета заради изказването му ден преди втория тур на кметските избори в София, че Манолова и екипът й са били във Волуяк, за да „правят уйдурма и да спазаряват роми“, които да твърдят, че ГЕРБ и Фандъкова им плащат, за да гласуват. Борисов заяви и че братя Галеви са ми помагали в изборите, което е клевета и за което той би следвало да понесе своята отговорност. По този начин засегна мен, екипът ми, близките ми хора, повлия и на крайния резултат, каза Манолова.

Показанията на свидетелите на Борисов разобличиха партия ГЕРБ като ченгеджийска организация, която използва информатори и други непочтени средства, вместо честно изборно състезание. Секретарят на ГЕРБ призна, че са използвали информатори, които да им донасят какво се случва в предизборния ми щаб  по време на кампанията за местните избори в София. От информатора бил научил и за въпросната среща във Волуяк. По думите на главната редакторка на ПИК те също са използвали папараци и информатори, които са ме следили по време на кампанията, допълни Манолова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 хвани единия удари другия 16.10.2020 13:15

    Българският Премиер-мутра е единствения в цивилизационните страни осъден за лъжа, защо се учудваме, че и неговите свидетели са като него?! Тези лъжата я нямат за нищо!!! Управляват ни хора, които непрекъснато ни лъжат и изнасят неверни данни, защото, ако лъсне истината наистина ще излязат със сопите!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби