Павел Терзиев е чичо на Васил Терзиев - номинацията на "Продължаваме промяната", "Демократична България" и "Спаси София" за кмет на столицата.

Свързани новини

06.07.2023 17:23

БОЕЦ: Павел Терзиев от ДС е ръководителят на агент Любомир, който провали лустрацията в България

Видян 1985 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Павел Терзиев от ДС е офицерът-ръководител на агент "Любомир" - съдията Тодор Енчев Тодоров от Конституционния съд, с чийто глас бе убит Закона за лустрацията в България, заяви председателят на гражданското движение БОЕЦ Георги Георгиев, предаде OFFNews.bg

Павел Терзиев е чичо на Васил Терзиев - номинацията на "Продължаваме промяната", "Демократична България" и "Спаси София" за кмет на столицата.

Единственият гласуван някога Закон за лустрацията бе отменен с решение номер 2 на Конституционния съд през 1999 г. С един глас в повече този закон бе убит. Този един глас е на всеки един от гласувалите за отмяната съдии. Този един глас може да е на съдия Тодор Енчев Тодоров — агент "Любомир" от Шесто управление на ДС. Неговият офицер-ръководител от ДС се казва Павел Терзиев, каза председателят на БОЕЦ.

Георгиев се обърна към Васил Терзиев: "Вашият "чичак", както Вие го наричате, и ръководеният от него агент-доносник убиха Закона за лустрацията. Лично, персонално, те носят отговорност. И Ви уверявам, г-н Терзиев, че Павел Терзиев е ръководил агент "Любомир", както преди 1989 г., така и през 1999 г. Така работи системата. Така работи и до днес. Неслучилата се лустрация доведе и до неслучилия се преход. До над два милиона българи, прокудени от родината им. До това България да се превърне в най-бедната и корумпирана държава в Европа. До това почти 80 години рубладжийската мафия на Държавна сигурност да владее и ограбва държавата ни. До чудовищна липса на справедливост и безнаказаност за престъпниците, грабили държавата ни".

Клановете с известни фамилии на тази мафия се превърнаха в династии. Куфарчетата на червените милионери се превърнаха в инкубатори за следващото им поколение, което ни даде Бойко Борисов и Пеевски. Произведени от същата ДС, заяви още председателят на БОЕЦ.

Той призова Васил Терзиев да се оттегли от надпреварата за кмет на София: "Вие не носите правна отговорност за действията на роднините ви. Но става дума за морал. Г-н Терзиев, оттеглете се и дайте възможност на свободните десни хора, на демократичната общност в столицата, да издигнат истински автентичен, обединяващ кандидат с авторитет и визитка, каквито заслужават."


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Толев 09.07.2023 12:49

    За пореден път се убеждавам, кадрите на ДБ и ПП са зависими, въпреки че непрекъсносто се опитват да ни убеждават в обратното.

  • 003 Anonimen 07.07.2023 17:29

    Не се изненадвам. Всички са в кюпа. ПП и ДБ по честен начин не могат да спечелят избори. На тях само им се наливат пари и са официалното лице на задкулисието в България. Основен спонсор им е олигархът Иво Прокопиев. Не виждам какво друго може да се очаква от подобна стриктура.

  • 002 Габи 07.07.2023 15:21

    свинските черва са навързани, просто ми се повръща от ДБ

  • 001 Тишо 07.07.2023 13:05

    Всичките в ПП и ДБ са вързани със службите колкото и да се правят на независими

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Едно такова майско празнично се получава при вас

Едно такова майско празнично се получава при вас.