Инфлацията в момента е 10,1%, което означава, че стоките са средно с 10% по-скъпи, отколкото преди година. Разследването установява, че 29% от хората с ипотека и 34% от наемателите е трябвало да увеличат изплащаните суми през последните 6 месеца.

Свързани новини

17.05.2023 13:09

Близо 11 милиона британци имат затруднения с плащането на сметки и дългове

Видян 833 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Броят на пълнолетните британци, които имат затруднения с плащането на сметките и дълговете си е достигнал близо 11 милиона, показват нови данни.

По данни на Органа за финансово поведение, около 3,1 милиона души са се сблъскали с трудности с плащанията през януари в допълнение към данните от май миналата година. Установено е, че 11% от пълнолетните британци са пропуснали плащане на сметка или заем в поне три от предходните 6 месеца.

Органът за финансово поведение съветва хората да потърсят специализирана помощ след като бяха притиснати от нарастващите разходи за живот.

Цените на енергията, храните и горивата скочиха през последните 18 месеца, оказвайки сериозен натиск върху личните финанси.

Инфлацията в момента е 10,1%, което означава, че стоките са средно с 10% по-скъпи, отколкото преди година. Разследването установява, че 29% от хората с ипотека и 34% от наемателите е трябвало да увеличат изплащаните суми през последните 6 месеца, предаде БНР.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог