Атанас Камбитов

Свързани новини

27.02.2024 12:07

Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов се връща в ГЕРБ

Видян 310 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Атанас Камбитов, два мандата кмет на Благоевград, а преди това депутат от ГЕРБ, който напусна партията заедно с Цветан Цветанов, се завръща като общински председател на ГЕРБ  в областния център. Информацията беше потвърдена днес от пресцентъра на партията.

Решението на Изпълнителната комисия на партията е било съобщено на закрито заседание на областното ръководство  вчера вечерта  от секретаря на ГЕРБ Цветомир Паунов. На срещата е присъствал и самият Атанас Камбитов. Той поема общинската организация на ГЕРБ, която временно се оглавяваше от Даниела Савеклиева.

Областният председател и евродепутат Андрей Новаков запазва поста си, но Камбитов ще бъде регионален координатор между Изпълнителната комисия и областта.

Атанас Камбитов беше депутат от  ГЕРБ в 41-вото Народно събрание, но не довърши мандата си, тъй като се яви и спечели изборите за кмет на Благоевград. Управлява областния център от 2011 до 2019 година.

През втория си мандат успя да включи в Националната програма за саниране  над 70% от многофамилните жилищни сгради. През септември 2020 година напуска ГЕРБ и се присъединява към новоучредената партия на Цветан Цветанов "Републиканци за България". На местните избори в края на миналата година отново се кандидатира за кмет на Благоевград, но като независим.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.