Семерджиев е бил задържан по разследване за черно тото на ГДБОП и Специализираната прокуратура през 2010 г.

Свързани новини

06.07.2022 09:51

Бивш футболист уби 2 жени и избяга от катастрофата

Видян 1668 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Георги Семерджиев  е избягалият шофьор на автомобила, който помете и уби две жени при тежка катастрофа снощи в София, съобщава Нова тв. Семерджиев, на 35 г., е бивш футболист на „Левски” и „Спортист” (Своге).

 Семерджиев е бил първоначално задържан по разследване за черно тото на ГДБОП и Специализираната прокуратура през 2010 г. Не е бил съден за това впоследствие. Има информация и за наркоразпространение.

По неофициална информация на NOVA до момента той е собственик или управител на автомивка, която се намира в района на катастрофата. В момента видът му е по-различен от снимката - сега е с много татуировки и по лицето. Търсен е на адреса, на който официално е трябвало да се намира, но не е открит.

Полицията издирва двама избягали след тежката катастрофа на бул. „Черни връх” в София. Става въпрос за шофьора, причинил инцидента, и неговата спътничка в автомобила, съобщи  началникът на Столичния КАТ Тенчо Тенев.


„Знаем кой е водачът. Той е с множество нарушения - над 50 наказателни постановления. Същият управлявал автомобила с фалшиви номера. Той е със софийска регистрация, а в момента на удара - с германска. В колата са намерени сигнална синя лампа и стоп полицейска палка. Автомобилът се води на фирма”, обясни още Тенев.


Фактическите подробности за инцидента: Таксиметрова кола се движи от бул. „Черни връх” към НДК. На кръстовището на бул. „Арсеналски” шофьорът на таксито се престроява в крайната лява лента. От НДК с висока скорост се движи лек автомобил, който минава на червен светофар. Последва удар в предната част на таксито, а колата нарушител се удря в асансьора на метрото. От силния удар, миналата на червено кола, се разцепва на две - едната половина, в която се намират шофьора и спътничката му, се плъзга 40 метра и се спира в пресечка малко по нагоре.


На пешеходната алея са се намирали две пешеходки, които са пометени и загиват на място.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Палачът 06.07.2022 10:16

    Каквото и колкото да си пишем, нищо няма да промени в сегашната КОЧИНА Булгаристан!!!! Прокурорският син убил двама души на тротоара на бул. България получи 18 месеца условно. Убиеца на Милен Цветков още е на свобода Защо да си мислим, че тоя ИЗРОД, който си позволява да има синя лампа и фалшиви немски номера, отнета книжка, няма да си плати и да се измъкне !!!За да имаме някакъв шанс за оправяне, трябва да влезе в главите ни максимата : ОКО ЗА ДВЕ И ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева