Свързани новини

06.08.2021 17:08

Барбадоса предложен за вицепремиер, освен за МВР

Видян 3084 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кандидатът за премиер на Има такъв народ (ИТН) врърна изпълнения мандат със състава на проекто правителството на президента Румен Радев.


В кабинета на ИТН вицепремиер по европейските въпроси е Ради Найденов, а вицепремиер по вътрешна сигурност - Петър Илиев - Барбароса.


Министър на правосъдието ще е Иво Атанасов, след като първоначално номинираният за поста Момчил Иванов се оттегли по лични причини.


"От опит знам колко е трудно да се състави кабинет от хора, които могат да се сглобят в единен и ефективен екип. Надявам се, че сте успели в тази задача», обърна се към Николов президентът.


"Надявам се, че продължавате да търсите необходимата парламентарна подкрепа", допълни държавният глава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 07.08.2021 10:28

    Този Парламент въпреки многото нови мушмороци там по нищо не се различава от предишните, всички са там не да работят в полза на избраниците си, а да получат високи възнаграждения ! Как така е ПОПУЛИСТКО предложението на "Изправи се БГ" за намаление на заплатите на депутатите, а не е популистко дарението на ИТН на половината субсидия за районите пострадали от пожарите /което е хубаво, но е само от една партия/, значи те даряват ПОЛУЧЕНИТЕ едни НАРОДНИ пари за които не са работили, но не дават да им се намалят заплатите, ами защо всички не дариха по десет свои заплати на пострадалите, ами даряват субсидии от което няма да усетят никаква разлика в джобът си ? И още, понеже съм гласувал ДВА пъти за ИТН, искам да зная кой НАРЕЖДА на Слави задкулисно проекто-кабинетите? Защото, ако Слави ги съставяше, той нямаше да се крие като лалугер в дупка и да съобщава от там имената на министри за които ИТН не е провело никакви разследвания кой какъв е и в какво се е провинил, как разкриваха в собствените си предавания измами и мурафети за конкурентите си, а за тези мекерета които "предлагаха" не са се заинтересували да проверят кой в какво е мамил или плагиатствал ? ИТН са зависими от някой "ЗАДКУЛИСНО" и това ще се разбере, защото се вижда, че сценаристите на ИТН са бездарници щом не могат да напишат и подредят един добър СЦЕНАРИЙ в политиката, който да не буди никакво съмнение, а са се "писали" ПОЛИТИЦИ,но със скъсани НАИСТИНА "дънки" ! На следващи избори ще гласувам за партията на М.Манолова, нищо, че е била комунистка /а аз мразя комунягите заради които се евакуирах от България/, но доказа и като омбудсман и като политик, че иска това което НАРОДА иска, аз водя много добър нормален живот извън България, но гласувам за да помогна на роднините си в България, а и на целият български народ, за да се изтрият от властта партиите които БКП създаде / ГЕРБ,БСП,ДПС,Патриоти,АБВ и т.н./и партии ментета на задкулисието на което оприличавам и ИТН ! Желанието ми е служебният кабинет да остане за РЕДОВЕН, те доказаха, че работят така както иска НАРОДА /в света нещо което работи никой не го подменя никъде/ и, че наистина са експерти и шайката на Тиквата я чака ЗАТВОР, защото това не е РЕВАНШИЗЪМ, а разкриване на престъпления за които законът наказва със затвор, а в някои държави и със СМЪРТ ! КАТЕГОРИЧЕН съм - ИТН са поредните измамници на които станах жертва и аз !

  • 001 Anonimen 06.08.2021 21:24

    Той ще е истинския премиер, ако въобще го бъде правителството.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

близнаци