Свързани новини

03.08.2021 14:08

Барбадос в МВР, хора на Царя, Маджо, Дянков и Костов също предложени за министри

Видян 8747 пъти | Коментари 8
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Доказаният плагиат и почетен консул на Барбадос Петър Илиев, след като веднъж бе предлаган за правосъден, а втори път официално бе обсъждан с ДБ и ИБГНИ за премиер, е номинацията за вътрешен министър на ИТН. Забавно е, понеже по закон именно МВР се бори с кражбите на интелектуална собственост. А ИТН имаше точно заради това претенции към служебния финансов министър. Партията на Слави незнайно защо се е отказала в името на спорния юрист от кандидатурата на професионалиста Николай Радулов. Царският секретар Ради Найденов е предложението за външен министър. Познатият от Студио Хъ Пламен Данаилов е проекто титулярът за финансите. За МРРБ се предлага публично неизвестният Георги Георгиев, за отбраната - Теодора Ганчовска, за енергетиката - Ал. Николов, за социалното - Теодора Пенева, за здравеопазването - Силви Кирилов, за правосъдието - Момчил Иванов, а за спорта - адвокатът в бранша Радостин Василев. Представящият се за предприемач от София служител от Горна Оряховица Пламен Николов залага на тези имена в своя проект за Министерски съвет. Отстраненият от софийския хотел Експо в края на града Ивайло Кожухаров е кандидатурата за туризма, опредерен от Татяна Дончева като "човек на Маджо"(плажовете ни са дадени  до 1 на СИК и ВИС, благодарение на Николина Ангелкова и нейната заместник-министър И. Георгиева), слабо популярният Георги Султанов, неуспял оперен певец, е идеята на ИТН за културата, Силвия Бакърджиева - за екоминистър, Десислава Димитрова - момиче на вицепремиера при ГЕРБ Симеон Дянков - също неизвестна на гражданството, за икономиката. Велислава Петрова, вирусолог, е номинацията за образованието. Пламен Абровски,  съветник на министъра при Борисов 1, трябва да поеме земеделието, ако мине този проектокабинет. Нито един от новите не е известен до момента с никакви публично изразени позиции, освен Ради Найденов и Гроздан Караджов, които нямат общо с ИТН. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 поредните измамници 04.08.2021 14:22

    Пълен абсурд е партията на чалгата, обявила се тотална промяна да довлече отново всички отхвърлени и заклеймени от хората крадци и престъпници на зад във времето. Но, когато виновните не се вкарват в затвора се завръщат отново за да правят същото в повече

  • 007 Кирил Петков е в ръководството на "Дай, България" 04.08.2021 13:53

    На снимките: скрийншот от 2017 г. по повод на непрекъснатите натъртвания на Кирил Петков, че е„независим“: https://afera.bg/wp-content/uploads/2021/08/DA222-1.jpg https://afera.bg/wp-content/uploads/2021/08/DA233

  • 006 Anonimen 04.08.2021 13:24

    Ристьо Иванов и Атанасов са политически трупове!!!Хората вече знаят това!!!

  • 005 забрана 04.08.2021 09:52

    Да се забрани масони да заемат висши ръководни държавни длъжности. Масонските ложи в България са развъдник на престъпници и крадци и взаимно се пласират на всякъде, където има далавери и може да се краде от държавата и народа!!!! На какво прилича това, че правителствата и куп от техните подчинени са масони, по-голямо задкулисие от това няма!

  • 004 Вивиана 04.08.2021 08:43

    Тази сутрин ни утепаха. По трите големи ТВ едновременно кохорта ранобудни цървули на Слави. Тошкото, дето му се премятат мислите и думите; Балабанов, недораслият репотрер; Филипчо, пак с кръвясали оченца. И тримете в хор едно и също. Ще си правим и говорим каквото си искаме, Слави е велик! Спечелихме, точка, край, сега равнис по нас!!! Особено е сладък мамин Африкански, който на всеки въпрос отговаря с въпрос. Така си вярва, че звучи по-умничко. Хайде да се внася за гласуване това нещастно правителство от анонимници, да го отхвърлят и да вървим по-нататък, стига са ни губили времето.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни

Днес може да се наложи да вземете трудни решения

Днес може да се наложи да вземете трудни решения,