Свързани новини

03.08.2021 14:08

Барбадос в МВР, хора на Царя, Маджо, Дянков и Костов също предложени за министри

Видян 8721 пъти | Коментари 8
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Доказаният плагиат и почетен консул на Барбадос Петър Илиев, след като веднъж бе предлаган за правосъден, а втори път официално бе обсъждан с ДБ и ИБГНИ за премиер, е номинацията за вътрешен министър на ИТН. Забавно е, понеже по закон именно МВР се бори с кражбите на интелектуална собственост. А ИТН имаше точно заради това претенции към служебния финансов министър. Партията на Слави незнайно защо се е отказала в името на спорния юрист от кандидатурата на професионалиста Николай Радулов. Царският секретар Ради Найденов е предложението за външен министър. Познатият от Студио Хъ Пламен Данаилов е проекто титулярът за финансите. За МРРБ се предлага публично неизвестният Георги Георгиев, за отбраната - Теодора Ганчовска, за енергетиката - Ал. Николов, за социалното - Теодора Пенева, за здравеопазването - Силви Кирилов, за правосъдието - Момчил Иванов, а за спорта - адвокатът в бранша Радостин Василев. Представящият се за предприемач от София служител от Горна Оряховица Пламен Николов залага на тези имена в своя проект за Министерски съвет. Отстраненият от софийския хотел Експо в края на града Ивайло Кожухаров е кандидатурата за туризма, опредерен от Татяна Дончева като "човек на Маджо"(плажовете ни са дадени  до 1 на СИК и ВИС, благодарение на Николина Ангелкова и нейната заместник-министър И. Георгиева), слабо популярният Георги Султанов, неуспял оперен певец, е идеята на ИТН за културата, Силвия Бакърджиева - за екоминистър, Десислава Димитрова - момиче на вицепремиера при ГЕРБ Симеон Дянков - също неизвестна на гражданството, за икономиката. Велислава Петрова, вирусолог, е номинацията за образованието. Пламен Абровски,  съветник на министъра при Борисов 1, трябва да поеме земеделието, ако мине този проектокабинет. Нито един от новите не е известен до момента с никакви публично изразени позиции, освен Ради Найденов и Гроздан Караджов, които нямат общо с ИТН. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 поредните измамници 04.08.2021 14:22

    Пълен абсурд е партията на чалгата, обявила се тотална промяна да довлече отново всички отхвърлени и заклеймени от хората крадци и престъпници на зад във времето. Но, когато виновните не се вкарват в затвора се завръщат отново за да правят същото в повече

  • 007 Кирил Петков е в ръководството на "Дай, България" 04.08.2021 13:53

    На снимките: скрийншот от 2017 г. по повод на непрекъснатите натъртвания на Кирил Петков, че е„независим“: https://afera.bg/wp-content/uploads/2021/08/DA222-1.jpg https://afera.bg/wp-content/uploads/2021/08/DA233

  • 006 Anonimen 04.08.2021 13:24

    Ристьо Иванов и Атанасов са политически трупове!!!Хората вече знаят това!!!

  • 005 забрана 04.08.2021 09:52

    Да се забрани масони да заемат висши ръководни държавни длъжности. Масонските ложи в България са развъдник на престъпници и крадци и взаимно се пласират на всякъде, където има далавери и може да се краде от държавата и народа!!!! На какво прилича това, че правителствата и куп от техните подчинени са масони, по-голямо задкулисие от това няма!

  • 004 Вивиана 04.08.2021 08:43

    Тази сутрин ни утепаха. По трите големи ТВ едновременно кохорта ранобудни цървули на Слави. Тошкото, дето му се премятат мислите и думите; Балабанов, недораслият репотрер; Филипчо, пак с кръвясали оченца. И тримете в хор едно и също. Ще си правим и говорим каквото си искаме, Слави е велик! Спечелихме, точка, край, сега равнис по нас!!! Особено е сладък мамин Африкански, който на всеки въпрос отговаря с въпрос. Така си вярва, че звучи по-умничко. Хайде да се внася за гласуване това нещастно правителство от анонимници, да го отхвърлят и да вървим по-нататък, стига са ни губили времето.

  • 003 Anonimen 03.08.2021 21:07

    Чалгаря и ИТН ще останат в историята като измамилите най-бързо българският народ ! Скоростта на измамата им се дължи на използваната омраза към ГЕРБ и тъпата банкянска Тиква, през целият период на агитация те "осъждаха" и вкарваха в затвора Тиквун и герберастите, типично за чалгари да използват нещо което не е тяхно за свой интерес, защото те не мразят ГЕРБ и Тиквун, те просто ги използваха само ! Дано този проект за правителство не бъде одобрен, имаме си засега служебен кабинет който прави точно това което трябва да прави един справедлив и коректен "състав" ! Нови избори са НЕОБХОДИМИ, не нужни ! Слави е диктатор също като Тиквата !

  • 002 Anonimen 03.08.2021 19:41

    общото м/у всичку министри СА ,че обичат песента "ЕДНО ФЕРАРИ С ЦВЯТ ЧЕРВЕН "

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 03.08.2021 16:47

    Положението в Булгаристан е, като пише на една врата, пред която са се наредили 99% от българите : "НАДЕЖДА ТУКА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец