Българин свали теглото си от 276 на 120 кг, без да гладува. Димчо Тодоров от Първомай – един от най-тежките българи преди 6 години, олекна със 156 кг - намали повече от наполовина теглото си, при това без увисване на кожата и йо-йо ефект!

Свързани новини

09.02.2023 14:08

Българин свали 156 кг с ядене и без увисване на кожата: Световен рекорд

Видян 3198 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българин свали теглото си от 276 на 120 кг, без да гладува. Димчо Тодоров от Първомай – един от най-тежките българи преди 6 години, олекна със 156 кг - намали повече от наполовина теглото си, при това без увисване на кожата и йо-йо ефект!


В края на 2016  г. 50-годишният тогава мъж е буквално отписан от традиционната медицина. „След 2 дни няма да те има на този свят!“. Тази тежка диагноза му поставя пловдивска лекарка. 276-килограмовият, при ръст 1, 70 м, първомаец търси алтернативни методи за спасението си.


„Картината беше страшна, Димчо беше ужасно подут, лицето му беше сиво-синкаво“, спомня си посрещналият го Иван Гарабитов, заслужилият треньор по борба, който е признат за гуру в здравословното отслабване. Създателят на световни и олимпийски шампиони в спорта от 20 години произвежда и шампиони по отслабване.


Гарабитов успява да обнадежди Димчо, когато го среща на 13 декември 2016 г. И чудото се случва – след 4 месеца той не само, че не е напуснал този свят, но вече е отслабнал с 85 кг, при това с ядене. През януари 2018 г. вече тежи 173 кг, намалил е талията си с половин метър! През януари 2022 г. кантарът показва 160 кг, а през февруари 2023 г. вече е 120 кг.  


„Похапвам салати, ориз, картофи, супи, сирене, кашкавал, плодове и зеленчуци“, споделя диетата си първомаецът - Движа се с лекота, непрекъснато правя разходки“. Димчо е и диабетик. Методиката на Гарабитов му помага да смъкне и кръвната захар.     
Стрес отключва здравословния проблем при него през 2010 г. и го превръща в един от най-тежките българи. За 15 дни по време на болнично лечение от 130 става 170 кг и след това продължава да качва килограми.

Методиката въздейства на клетъчно ниво – чрез масаж с немски уред за матрично-ритъмна терапия се „прибира“ и се стяга кожата, а напитката Дар от Гарабитов, заедно с швейцарския натурален палмов сироп, разгражда мастните плаки, изхвърля токсините от организма, прави по-еластични кръвоносните съдове, възстановява обмяната на веществата и перисталтиката на червата, „подмладява“ клетките.


На снимката: Преди и след



Наталия Каменова



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.