Според него българите ще платят "страховита цена за това, че некомпетентни хора попаднаха случайно в управлението, всички ще платим, че докарахме промяната - ще направят нови олигарси или ще се върнат старите"

Свързани новини

27.04.2022 13:26

България не е застрашена от енергийна криза, а от Кирил Петков и компания: Борисов

Видян 1908 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"България не е застрашена от енергийна криза, а от Кирил Петков и компания. Днес може да взимаме газ и от Гърция, и от Турция, и отвсякъде... За целта обаче трябваше да имаме мислещ министър, но когато прякорът му е Кеша…


 


Актуални са думите ми отпреди, че България е 100% диверсифицирана. На 31 декември трябваше да е готова и гръцката връзка. Сега от 22 държави, които търгуват с Русия, газът е спрян само на България". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в Бургас в сряда.


 


 


Според него българите ще платят "страховита цена за това, че некомпетентни хора попаднаха случайно в управлението, всички ще платим, че докарахме промяната - ще направят нови олигарси или ще се върнат старите".


 


„Помните ли, когато ви показвах реверсивните компресори и подменихме десетки от тях с най-мощните, за да може да вкарваме от България в Турция и от Турция в България? В Румъния в Сърбия – 100% диверсификация”, коментира Борисов.


 


Според него „полезният ход е веднага да си отиват и да идва компетентен човек, който още днес да реши въпроса”.


 


Бившият енергиен министър Делян Добрев изрази съмнение, че страната ни не е открила своя сметка в "Газпромбанк" умишлено. "Това е следващата стъпка след уволнението на Николай Павлов. Не искат да го има руския газ, за да купуват газ от посредници, а той ще е два пъти по-скъп. Това буквално ще означава унищожаване на икономиката на България", категоричен бе Добрев.


 


Борисов коментира и предстоящото посещение на българска делегация в Украйна. "Отиват там, за да си правят селфита, да се снимат със Зеленски", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.


 


Запитан дали и кога прогнозира да има предстоящи избори, той отговори: „Виждам най-сетне президентът Радев, това което ни натресе, да си го отзове, да събере политическата класа, лидерите, тези, които знаят и могат, да им постави задача и в рамите на този парламент е най-добре”.


 


 


Севделина Арнаудова коментира думите на Кирил Петков от по-рано днес. „След милиардите, похарчени за „Турски поток”, виждаме политиката на ГЕРБ докъде ни доведе. Да, нямаме три милиарда в хазната и нямаме диверсификация, но имаме джип на „Аркад” в гаража на г-жа Арнаудова”, каза Петков в началото на заседанието на Министерския съвет.


 


 


„Радвам се, че най-накрая премиерът осъзна, че не е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели.