Свързани новини

25.04.2013 15:40

Англия очаква да се превърне в мизерен лагер за българи и румънци

Видян 1270 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Великобритания може да бъде затрупана от мизерни мигрантски лагери. За това предупреди председателят на един от най-големите общински съвети в Англия Филипа Роу, цитиранa от "Daily Express””.


Шефът на Уестминстърския съвет в Лондон настоява поради тази причина за строг граничен контрол. Според нея настоящият брой на емигрантите на Острова е само "върхът на айсберга" и след отпадането на ограниченията на трудовия пазар страната трябва да се подготви за много по-сериозен наплив.


Консерваторът заяви, че румънците, които се били "изсипали" в Англия миналото лято са направили импровизирани лагери в столицата и са отприщили мини престъпна вълна, просия и проституция.  


Тя добави, че общинският съвет ще бъде сериозно затруднен при масовото пристигане на гражданите на двете европейски държави.


Роу предупреждава, че чужденците ще бъда нискоквалифицирани и, че местната власт ще трябва да плати цената за издръжката им.


Тя каза, че румънците вече са започнали сериозно да се заселват на английска земя, като процесът е стартирал по време на Олимпийските игри в Лондон 2012 г.  Според нея за тях това била голяма възможност да направят пари.


"Сега лятото идва и те се върнаха", каза Роу.


Напливът на български и румънски емигранти щял да има огромен ефект върху жилищната система, както върху здравните и други услуги. Поради това председателят настоява да има строг граничен контрол, за да се знае точно колко души пристигат в Обединеното кралство.


"Аз се връщам от посещение Дисниленд с моите деца. Там ти вземат пръстови отпечатъци всеки път, като влезеш. Ако могат да го правят в Дисниленд, сигурна съм, че можем да го правим и на нашата граница", добави съветникът.


Според изданието много румънци са предизвиквали гнева в Уестминстър, тъй като спели, където им падне. Някои дремвали в Парк лейн, други в частни градини. Жителите се оплаквали от боклуците, оставяни от тях, и от миризмата на екскременти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

везни