Свързани новини

23.01.2013 10:38

Лондон проучва БГ вълната

Видян 1803 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британското министерство на външните работи е поръчало на Националния институт за икономически и социални изследвания да направи независимо проучване колко българи и румънци ще се установят в страната. Става въпрос за периода непосредствено след януари 2014 година, когато отпаднат трудовите ограничения за гражданите на двете най-нови държави членки на ЕС, пише вестник Файненшъл таймс.


Министрите от коалиционното правителство на консерваторите и либералните демократи са в безизходно положение. Ако посочат в своите прогнози прекалено ниски числа, те ще бъдат обвинени, че подценяват проблема като своите предшественици преди 9 години. Ако посочат обаче прекалено високи числа, ще изглеждат като паникьори, коментира медията.


Британската антиимиграционна лобистка група Майгрейшън уоч прогнозира миналата седмица, че 50 000 българи и румънци може да се установяват в страната през следващите 5 години.


Междувременно в своя рубрика в британски вестник Дейли мирър политическият коментатор Кевин Магуайър отправи призив към лидера на Британската партия за независимост (ЮКИП) Найджъл Фарадж да не пренебрегва приноса на имигрантите към икономиката на Острова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.