Свързани новини

31.07.2021 09:30

Ако нещата не вървят, може да ме видите и на протести: К. Петков

Видян 3623 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Много бих се радвал да прехвърлим инерцията от проектите, които стартирахме в Министерството на икономиката, и на следващия екип, който и да е той“, коментира във Варна служебният министър на икономиката Кирил Петков.


Според него, ако това стане ще е полезно за България. Той поясни, че е разговарял със своите заместници и при положение, че следващата седмица влезе нов екип, иска да прекарат с него доста време, за да обяснят какво са заварили, какво са стартирали, за да са сигурни, че няма да има връщане назад.


В отговор на въпрос дали ще остане в екипа на номинирания за премиер Пламен Николов, Петков посочи, че никой не го е канил, а "това, което видяхме вчера, доста ясно показа, че няма да оставам в този екип".


Запитан ще остане ли в страната, който и да управлява Петков каза - "Разбира се, аз съм си тук, моят бизнес си е от България". Той допълни, че ще следи внимателно процесите в страната и по думите му "ще ме виждате често, включително и на улицата, това не ме притеснява, протестите са нещо хубаво, ако видим, че нещата не вървят добре".


Петков каза още, че не познава лично номинирания Николов. Видях биографията, изглежда добра, но разбира се, по биографията ще ги посрещнем, а по действията ще ги изпратим, обясни той.


Според него, сега е важно да не се забави процесът на прогреса, който се случи. За мен е много важно надеждата, която се даде на хората, да не бъде изгубена, обобщи министърът.


Снимка: Георги Димитров



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Гост в предаването "Делници" 01.08.2021 12:00

    https://www.youtube.com/watch?v=R-Yl0wPwP5c

  • 006 Anonimen 01.08.2021 10:28

    Слави вече направи първата стъпка като изнесе факти от лъжеангелските биографии на двама от служебните министри, упорито натрапвани му за неговия кабинет. Ако обаче продължава да се ослушва или отстъпва, и той ще отиде на сметището. Той е външен човек за Политическата Секта и трябва да се възползва от това си предимство. Кабинетът на Слави най-вероятно няма да го има за дълго но и през това време може да направи свой реален партньор Народа. Искайте за Народа и ако ви бламират, тъкмо ще направите проверка на измамниците. Играта не е Всички срещу ББ и ДПС играта може/трябва да е Всички за Народа. Не се бойте, че ще ви нарекат политически наивници това е най-големият комплимент, който човек може да получи от политическите измекяри. Вземай мандата от Радев: прави каквото трябва и да става каквото ще. Кеворк Кеворкян

  • 005 Anonimen 31.07.2021 20:57

    При близо 60% одобрение на служебното правителство ми се струва,че ще бъде погрешен ход да се зачеркне всичко,което за два месеца се направи.Защо винаги сами си пречим в това да бъдем наравно с другите подредени държави?Недооценяването на способните ни млади хора е също причина те да търсят реализация навън.

  • 004 Anonimen 31.07.2021 19:58

    Давам шанс на ИТН да покажат какво ще направят. Плювните по техен адрес може да означават истеричен страх на статуквото от възмездие. Иначе защо биха се държали така преди още да е направено нещо? Скоро ще си покаже.

  • 003 Anonimen 31.07.2021 13:02

    По вероятно е обществото да се ориентира към Президентска ребублика,тъй като Парламентарната не може да се справи с политическата криза.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион