Срещата на синдикалните лидери с държавния глава се провежда непосредствено след края на протестния митинг и автошествие на двете конфедерации с искане за повишение на доходите заради инфлацията и спешно приемане на бюджет за 2023-а година.

Свързани новини

11.11.2022 16:46

Ако има консенсус в НС за базов бюджет за 2023 г., правителството ще го внесе: Радев

Видян 649 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако политическите партии и всички народни представители постигнат предварителен консенсус, че искат да бъде внесен базов бюджет за 2023-а година, служебното правителство ще внесе такъв бюджет, заяви президентът Румен Радев на среща с лидерите на КНСБ и КТ "Подкрепа" Пламен Димитров и Димитър Манолов, предаде БНР:

"Има остри противоречия в парламента, дали да остане удължителния закона за настоящия бюджет, или да се внесе базов бюджет за 2023 г. И ако се постигне такова единомислие и някакъв предварителен консенсус за "приличие" и "спасяване" на бюджета от едно предизборно наддаване, аз съм убеден, че правителството има достатъчно разум и ангажираност към хората да има повишаване на доходите, на социалните придобивки, на пенсиите, така че правителството да внесе такъв бюджет, който вие искате".

Срещата на синдикалните лидери с държавния глава се провежда непосредствено след края на протестния митинг и автошествие на двете конфедерации с искане за повишение на доходите заради инфлацията и спешно приемане на бюджет за 2023-а година.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 11.11.2022 17:18

    Радев бил увеличил с 1000 лева заплатите на работещите в Президенството, но защо не позволява на другите?! Няма никаква разлика между зеления чорат и Мутрата, и двамата са алчни прислуги на Козяк и срещу народа си. Акция "чисти ръце" ще сложи всеки на мястото му

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци